Finestrat tindrà Escola d’Estiu des de bebés fins a xiquets/es de 12 anys

L’Ajuntament de Finestrat presenta una guia per a un ús igualitari del llenguatge
22/05/2023
El Club Taekwondo Finestrat continua sumant títols i medalles a nivell nacional i internacional
25/05/2023

LES FAMÍLIES TINDRAN ESCOLA INFANTIL PER A BEBÉS A «L’EMUFI» I DE 3 A 12 ANYS PODRAN TRIAR ENTRE L’ESCOLA D’ESTIU «PUIG CAMPANA» I L’ESCOLA D’ESTIU «BALCÓ DE FINESTRAT»

EL TERMINI D’INSCRIPCIÓ S’OBRI A LES 9 DEL MATÍ DEL 30 DE MAIG A l’AJUNTAMENT, EXTENSIÓ DE LA CALA I SEU ELECTRÒNICA

L’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, es va reunir amb la regidora d’Educació, Mª Dolores Viudes i el tècnic de l’àrea, Ángel Lloret per a anunciar la celebració de l’Escola d’Estiu 2023. Una proposta de l’Ajuntament per a ajudar les famílies a conciliar els horaris laborals amb les vacances escolars dels menors.

“Un any més s’acosta la temporada estival i des de l’Ajuntament tornem a organitzar les Escoles d’Estiu per a facilitar a les famílies la conciliació. Aquestes escoles estaran en les dependències municipals del nucli històric, CEIP Puig Campana, CEIP Balcó de Finestrat i Escola Infantil EMUFI de manera que tornem a cobrir la franja d’edat des de bebés fins als xiquets de 6é de Primària”, va informar l’alcalde, Juanfran Pérez Llorca. “Mantenim el servei de menjador en totes les opcions i donem a les famílies la llibertat de triar si prefereixen portar als seus fills per setmanes o tot el que dura l’Escola”, va indicar l’alcalde, qui al seu torn va recordar que els clubs esportius locals també organitzen els seus propis campus d’estiu “el que amplia i diversifica les propostes estivals que tenen les famílies de Finestrat a l’hora de conciliar”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE, JUANFRAN PÉREZ LLORCA, ACÍ

ESCOLA D’ESTIU DES DE 3 A 12 ANYS

Dates: Del 26 de juny al 28 de juliol.

2 modalitats:

Puig Campana, en dependències municipals del centre històric tradicional. Amb activitats esportives, contacontes, manualitats, excursions i activitats aquàtiques en la piscina municipal.

Balcó de Finestrat en les instal·lacions del centre escolar situat en aquesta urbanització. Dirigida a cultivar la creativitat i habilitats manuals dels més xicotets, incloent també activitats relacionades amb l’esport. Amb la finalitat de pal·liar la calor d’aquestes setmanes també hi haurà una xicoteta piscina al pati del centre perquè els usuaris d’aquesta modalitat puguen refrescar-se.

Preus: Per a aquells que s’inscriguen a l’Escola Puig Campana i Balcó de Finestrat en horari de 9.00 a 13.00 hores el preu és 25€/setmana i si és fins a les 15.00 hores (amb el menjador inclòs), 35€/setmana.

ESCOLA D’ESTIU PER A MENORS DE 3 ANYS-EMUFI

Dates: del 3 al 28 de juliol.

Per als més xicotets (bebés menors de 3 anys nascuts en 2020, 2021 i 2022) s’ofereix l’Escola d’Estiu EMUFI en les instal·lacions de la mateixa Escola Infantil Municipal, al carrer Serra Cortina.

Preus: En el cas de l’EMUFI (nascuts en 2020, 2021 i 2022) el servei es donarà amb menjador fins a les 15.00 hores i el preu és 65€/setmanals (els empadronats en el municipi de Finestrat podran sol·licitar la subvenció que es publicarà per a equiparar aquests preus d’EMUFI a les altres dues modalitats).

INSCRIPCIONS

El termini d’inscripció per a totes les Escoles d’Estiu de la Regidoria d’Educació començarà el 30 de maig a les 9.00 h i estarà obert fins al 5 de juny.

En la inscripció tindran preferència els xiquets/es empadronats/es a Finestrat.

On?

Al Registre d’Entrada de l’Ajuntament, a l’extensió administrativa de la Cala i també de manera telemàtica en https://finestrat.sedelectronica.es/

Per a agilitzar el procediment, les famílies interessades poden acudir el dimarts 30 de maig, de 9.00 a 12.00 al Centre Juvenil (Departament d’Educació), per a recollir l’imprés de sol·licitud “i així tindre l’oportunitat d’omplir-lo i tindre’l preparat de cara a l’obertura del termini. És una manera d’agilitzar el procés d’inscripció”. També es podrà sol·licitar aquest imprés enviant un correu a l’adreça alloret@finestrat.org

(GABINET PREMSA.23.5.2023)