Finestrat tanca les rutes al paratge natural del Puig Campana davant el temporal de fred i neu

Hui arriben els Reis d’Orient a Finestrat
07/01/2021
Suspés el futbol base pel temporal. El voleibol per a fins a finals de gener
08/01/2021

A punt de rebre la borrasca Filomena que portarà un autèntic temporal de fred i neu, i del qual ja tenim algun senyal, l’Ajuntament de Finestrat, seguint les recomanacions del Centre d’Emergències de la Comunitat Valenciana 112, ha decidit tancar tota la zona recreativa del paratge de la Font del Molí, així com la zona que serveix d’aparcament en la mateixa i on nombrosos excursionistes aparquen durant els caps de setmana.

La intenció, segons paraules de l’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, és “dissuadir a qualsevol senderista, alpinista o excursionista que aquest cap de setmana no és el millor moment per a visitar el paratge natural del Puig Campana. Les previsions són d’alt risc i estem en alerta taronja per fred i neu. Per tant, hem decidit informar, a través de cartells, així com col·locar tanques i tancar amb cinta policial les zones on habitualment aparquen els senderistes o on s’emprenen les rutes per a pujar al Puig Campana. Es tracta d’evitar mals majors en uns dies que es presenten molt complicats”.

La policia Local ha col·locat diferents tanques i cartells d’avís des del mateix centre històric, aparcament municipal i encreuament de la Fonteta, on arranca la pujada a la zona de la Font del Molí, fins a la mateixa àrea on se situa l’oficina d’Informació Turística i la zona recreativa. Així mateix, es pensa reforçar el control sobre tota la zona amb la finalitat de poder impedir que ningú s’arrisque a pujar al Puig Campana en plena alerta taronja que a més pot anar a pitjor en els pròxims dies.