Finestrat també anirà contra la Violència de Gènere a La Nucia

Butlletí tasques Serveis Tècnics i obres en execució: setembre 2019
13/11/2019
Finestrat celebra noves jornades gastronòmiques dedicades a la cuina més tradicional des del 16 al 24 de novembre
15/11/2019

Finestrat se suma a la III Marxa Comarcal contra la Violència de Gènere que enguany tindrà lloc en la Nucia el dissabte 23 de novembre. Aquesta activitat està organitzada pel Consell Comarcal d’Igualtat de la Marina Baixa amb motiu del “Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra la Dona” que es commemora cada 25 de novembre.

La regidora de la Dona i Igualtat de Finestrat, María Llorca, va assistir recentment a la presentació d’aquesta Marxa contra la violència de gènere i va animar a la població local, especialment als més jóvens, a participar dissabte que ve, dia 23. “Aquesta activitat busca visibilitzar aquest drama i sensibilitzar a la societat sobre la necessitat de prendre mesures per a la seua eradicació. A més, enguany, busquem principalment la participació dels més jóvens perquè són el motor fonamental per a acabar amb aquesta xacra social que enguany ha costat la vida de més de 50 dones”.

dav

Les persones interessades a inscriure’s poden fer-ho en el Centre Juvenil Finestrat fins al pròxim 19 de novembre. A més, la localitat de Finestrat acollirà el diumenge 24 una projecció audiovisual programada des de la Regidoria de la Dona amb motiu del “Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra la Dona”. Aquesta projecció començarà a les 18:30 hores a la Casa de Cultura i, posteriorment, hi haurà un debat per a cridar a la reflexió sobre com abordar aquesta problemàtica.

Marxa anual itinerant
De manera anual i amb caràcter itinerant el Consell Comarcal d’Igualtat de la Marina Baixa convoca aquesta marxa, per a donar visibilitat al “Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona”, que se celebra cada any el 25 de novembre. El recorregut d’aquesta marxa partirà el dissabte, dia 23, a les 17:00 hores, des de la plaça del Músics de la Nucia. Passarà per l’avinguda Carretera i l’avinguda Porvilla fins a arribar al Centre Social El Cirer. La música de la Batukada Jam trencarà el silenci que acompanya durant tot el recorregut als participants en aquesta Marxa contra la Violència de Gènere. A continuació en El Cirer, jóvens de cada municipi de la Marina Baixa prendran la paraula per a llegir el Manifest contra la violència de gènere. També hi haurà música en directe a càrrec del saxofonista nucier Román Rodríguez, el grup “Locos de Atar” que va guanyar un dels premis de maquetes Contra la Violència de Gènere i l’actuació de l’Escola de Dansa de la Nucia que interpretarà una peça de dansa com a al·legat contra la Violència de Gènere.

GABINET DE PREMSA (13.11.19)