Finestrat suspén les classes en els centres educatius i les activitats esportives i culturals en la jornada de hui i demà

AVÍS SUSPENSIÓ CLASSES I ACTIVITATS ESPORTIVES I CULTURALS PER ALERTA ROJA PER PLUGES I TEMPESTES
17/09/2019
El temporal segueix a Finestrat sense incidències significatives i amb el funcionament correcte de la canalització del barranc de la Cala
17/09/2019

L’alcalde de Finestrat, Juan Francisco Pérez, ha decretat la suspensió de les classes en els centres educatius de la localitat, CEIP “Puig Campana”, “Balcó de Finestrat” i Escola Infantil Municipal (EMUFI) per a la jornada de demà, dijous 12 de setembre, davant de l’alerta roja per pluges i tempestats activada pel Centre de Coordinació d’Emergències de la Comunitat Valenciana. Aquesta mesura també afecta les activitats esportives i culturals que es desenvolupen hui, dimecres 11, i demà (dijous 12) en dependències municipals (Centre Juvenil, zona poliesportiva de La Foia, Centre de Formació del Bulevard, Llar del Pensionista, Casa de Cultura) a fi de salvaguardar la seguretat de tota la ciutadania davant de l’episodi meteorològic de gota freda que està afectant la Comunitat.

Des del consistori han coordinat tots els serveis de seguretat i emergència (Policia Local i Serveis Tècnics) d’acord amb el que establix el Pla Territorial Municipal front Emergències de Finestrat.

Com a mesura de precaució, es recomana seguir l’evolució de la situació meteorològica pels canals oficials (112 i Policia Local Finestrat) i, davant de qualsevol emergència, avisar al mateix 112 o al núm. 24 hores de la Policia (639 620 690).

(GABINET PREMSA.11.9.2019)