Finestrat suspén les activitats municipals previstes per a juny com la multitudinària Nit de Sant Joan

L’Ajuntament de Finestrat realitza test ràpids del Covid-19 a tots els seus emprats municipals i agents de la Guàrdia Civil
30/04/2020
Finestrat promou la creativitat artística en el públic infantil amb el Concurs “Pinta una poesia”
05/05/2020

Des de l’Ajuntament de Finestrat han anunciat hui la suspensió de les activitats municipals que se solen celebrar en la localitat el mes de juny com la multitudinària nit de Sant Joan. Com va avançar l’alcalde, Juan Francisco Pérez, “de la mateixa manera que a primers d’abril anunciem l’anul·lació d’esdeveniments per a abril i maig, ara tornem a adoptar la mateixa mesura per al mes de juny degut a la crisi sanitària del covid-19. Encara que ja hem començat amb les fases de desescalada entenem que juny encara és un mes en què no es podran celebrar esdeveniments multitudinaris com a nostra tradicional Nit de Sant Joan que cada 23 de juny reuneix milers de persones a la nostra platja de la Cala de Finestrat. Per tant, complint el nostre compromís d’avançar les mesures adoptades en aquest sentit, us anuncie que queda suspés aquest esdeveniment, així com les altres activitats municipals que estigueren previstes per a juny”.
POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE, JUAN FRANCISCO PÉREZ, ACÍ
L’alcalde va explicar que en funció de l’evolució de les diverses fases de desescalada s’anirà anunciant les activitats municipals que es reprendran a Finestrat a partir del dia 1 de juliol.
(GABINET DE PREMSA: 04.05.20)