Finestrat sol·licita una subvenció a l’IVACE per a continuar millorant el carrer Alacant del Bulevard comercial

Últimes places per a participar en el taller de TikTok que organitza la Regidoria de Joventut de Finestrat
26/02/2020
Pròxima Junta de Govern oberta a l’assistència ciutadana: divendres 28, 13:15 hores
26/02/2020

L’ALCALDE TAMBÉ VA ANUNCIAR L’INICI DELS CONTACTES PER A RENOVAR I POSAR EN VALOR EL POLÍGON LA CATXOLA, LA ZONA INDUSTRIAL MÉS ANTIGA DEL BULEVARD

Des de l’Ajuntament de Finestrat sol·licitaran noves ajudes a l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) per a continuar invertint en la millora i modernització del Bulevard comercial. En concret, l’ajuda sol·licitada es vol destinar a finalitzar la renovació del carrer Alacant, on es troba la parada del TRAM del Centre Comercial la Marina, perquè està pendent d’asfaltar i senyalitzar, entre altres actuacions.

Com va recordar l’alcalde, Juan Francisco Pérez, “l’any passat invertim més de 900.000€ a modernitzar i embellir el nostre Bulevard comercial amb ajudes de l’IVACE. No obstant això, van quedar qüestions pendents com la pavimentació i la senyalització del carrer Alacant, també el carrer Gandia, a més de dotar un tram de fibra òptic que està pendent de finalitzar en aqueixa mateixa zona”. Per a executar aquestes actuacions el consistori ha tornat a sumar-se a la convocatòria de l’Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial. “És cert que hi ha un límit màxim de 200.000€ en aquesta convocatòria, la qual cosa dificulta realitzar projectes més ambiciosos en avingudes tan grans com aquelles que té el nostre Bulevard. No obstant això, sol·licitarem aquestes ajudes per a acabar les actuacions pendents”.

Al mateix temps, l’alcalde va anunciar que començaran a treballar en la renovació de la zona més antiga del Bulevard, el polígon La Catxola. “Ja hem contactat amb els propietaris per a redactar un projecte orientat a millorar els accessos i les instal·lacions. Amb això, la qual cosa pretenem és que, una vegada consolidat el Bulevard comercial, posarem en valor aquesta zona industrial que és més antiga per a continuar atraient altres marques comercials a Finestrat”.

(GABINET DE PREMSA.25.2.2020)