Finestrat sol·licita a la Generalitat una subvenció per a la millora del Bulevard.

Sessió plenària extraordinària: divendres 15 de gener, 12.30 h, Aj. Finestrat
15/01/2021
La cultura segueix a Finestrat amb la trobada literària de “La Finestra Màgica” via zoom
18/01/2021

TAMBÉ ES TREBALLA EN LA MILLORA DEL POLÍGON LA CATXOLA

Millorar i condicionar una de les artèries principals del Bulevard comercial de Finestrat. Aqueix és l’objectiu que persegueix l’Ajuntament de Finestrat dins d’una política empresa fa anys per a modernitzar, embellir i millorar totes les infraestructures del municipi i especialment les que envolten un dels seus principals motors econòmics.

Amb aqueixa premissa, hui el Ple Municipal ha acordat per unanimitat sol·licitar a l’Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial, l’IVACE, una subvenció dins del programa de millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis en polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics de l’Institut de la Generalitat Valenciana.

La quantia sol·licitada ascendeix a 200.000 euros i des del consistori es pretén adequar el carrer Alacant i els carrers que l’envolten.

En paraules de l’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, “aquest programa tranquil interromput a l’inici de l’any per la pandèmia de coronavirus, les ajudes es van destinar a la urgència anticovid, i ara que s’han reactivat no volem perdre l’oportunitat de sol·licitar-les i esperar que ens incloguen en la convocatòria. Ho hem hagut de fer per convocatòria de Ple Urgent perquè vam veure que hi havia una subvenció expressa i pràcticament només teníem uns dies per a presentar-la i afortunadament com teníem el projecte l’hem pogut demanar.”

El primer edil també va recordar que “Finestrat ja ha invertit en els últims anys quasi 1 milió a modernitzar i embellir el bulevard comercial i volguérem acabar el treball iniciat. Aquests diners anirà destinat a la pavimentació i la senyalització del carrer Alacant, el carrer Gandia, a més de dotar un tram de fibra òptica que tenim pendent de finalitzar en aqueixa mateixa zona”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE JUANFRAN PÉREZ ACÍ

El carrer Alacant és el que arranca des de la parada del TRAM del Centre comercial de Finestrat. Actualment presenta algunes deficiències per als vianants i els automobilistes.

Juanfran Pérez Llorca també va anunciar la seua intenció d’abordar la millora i rehabilitació del polígon La Catxola. En aquest sentit, s’ha redactat un projecte de millora per un import de 600.00 euros que es presentarà a la pròxima convocatòria d’ajudes d’IVACE que contemplen unes ajudes més elevades que aquelles que hui s’han sol·licitat.