Finestrat serà seu del Campament Reial del 2 al 5 de gener amb pista de gel i fotografia de record amb les seues Majestats els Reis d’Orient

VIVA LA VIDA obri les seues portes al centre històric de Finestrat
17/12/2020
Recepció a Juan José González Pastor, millor tècnic precadet de la Lliga Espanyola de Taekwondo
17/12/2020

EL REGIDOR DE FESTES ES REUNEIX AMB LA LLAMPUGA COMISSIÓ 2021 PER A COORDINAR LA CELEBRACIÓ DEL CAMPAMENT

LA CALA TAMBÉ ES PREPARA PER A l’ARRIBADA DE PARE NOEL AMB ESPECTACLE DE MÀGIA I L’ANIMACIÓ MUSICAL “NADALS CANTATS”

Entre el 2 i el 5 de gener Finestrat serà la seu del Campament Reial per a rebre a les seues Majestats Els Reis d’Orient. Per a coordinar aquest emotiu esdeveniment el regidor de Festes, Héctor Baldó, es va reunir amb les representants de la Comissió de Festes 2021 “La Llampuga”, Àngels Llorens i Mariló Llorca.

Aquest campament estarà situat a la Plaça de la Unió Europea on els xiquets podran veure als Reis d’Orient en les seues haimes i emportar-se una fotografia de record d’aqueix moment tan especial. També hi haurà llocs d’artesania, una granja d’animals, un pessebre a grandària real, ambientació musical nadalenca i una protagonista d’excepció: la pista de gel al voltant de l’arbre de Nadal que presideix la Plaça de la Unió Europea.

Horaris i preu de les entrades

El campament reial se celebrarà des de la vesprada del dissabte, 2 de gener i els dies 3, 4 i 5 de gener en horari de demà, de 10.00 a 14.00 hores i de vesprada, des de les 15.30 fins a les 20.30 hores.

Quant als preus seran els següents:

  • 3€: entrada senzilla per dia (per a totes les edats). I valdrà per a tot el dia, tant en horari de matí com de vesprada (no inclou pista de gel).
  • 5€: entrada + 1 tiquet pista de gel (sessió de 25 minuts).
  • Bo 10€: entrada per als 4 dies de Campament + 1 tiquet de regal a la pista de gel.

El preu de la pista de gel sense bonificació serà 3€.

Totes les entrades es podran adquirir en el campament durant els dies de la seua celebració.

El regidor de Festes, Héctor Baldó, es va mostrar il·lusionat “perquè després d’uns mesos molt durs i complicats a causa de la situació sanitària, Finestrat serà la seu del Campament Reial a la Marina Baixa. Ací vindran els Reis d’Orient als qui els xiquets podran veure en les seues corresponents haimes, fer-se una foto i portar-li-la de record, com a detall de l’Ajuntament. També tindrem una pista de gel enmig de la plaça, al voltant de l’arbre de Nadal. Per descomptat, seguirem en tot moment les mesures que marquen les autoritats sanitàries per a viure un Nadal segur i responsable, que és el més important”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DEL REGIDOR, HÉCTOR BALDÓ, ACÍ

Pare Noel a la Cala i bola gegant de neu

Per al dimecres 23 de desembre també s’espera l’arribada de Pare Noel a la Cala de Finestrat, exactament a la Plaça de l’Àmfora. Allí a partir de les 17.00 hores hi haurà un espectacle de màgia i també una actuació musical titulada “Nadals cantats” per a amenitzar l’arribada de Pare Noel a qui els xiquets podran veure a través d’una bola gegant de neu. “Allí els xiquets podran passar a saludar-lo amb total seguretat. I, des de l’Ajuntament volem tindre un xicotet detall i que tots es puguen emportar una fotografia instantània de record d’aqueix moment tan especial”.

 

Quant a les mesures de prevenció i seguretat, hi haurà control d’accés, aforament reduït, desinfecció amb gel hidroalcohòlic, neteja i desinfecció periòdica de les superfícies de major contacte, entre altres. A més, la celebració d’aquests actes estan subjectes a l’evolució de la pandèmia i les indicacions de les autoritats corresponents.