Finestrat se suma a l’”Hora del Planeta” i el dissabte 27 de març apagarà les llums de la Penya i el passeig de la Cala

Finestrat renova el seu compromís de col·laboració amb la Societat Protectora d’Animals i Plantes de Benidorm
16/03/2021
El quartet valencià MALUKS arriba aquest dissabte a Finestrat amb el seu àlbum debut “Som i Vibrem”
18/03/2021

L’Ajuntament de Finestrat torna a sumar-se a l’“Hora del Planeta”, campanya global de WWF que mitjançant l’acte simbòlic d’apagar la llum durant una hora ajuda a mobilitzar a la societat per a actuar en favor de la naturalesa i contra el canvi climàtic. Sota el lema #ConéctateConLaNaturaleza, la celebració de l’Hora del Planeta 2021 tindrà lloc el dissabte 27 de març, de 20.30 a 21.30, quan les llums a tot el món s’apagaran durant una hora i milions de persones i milers de ciutats i empreses es connectaran amb la naturalesa. En el cas de Finestrat, durant aqueixa hora apagaran les llums de “La Penya” del centre històric i del passeig frontal de la platja.

En paraules del regidor de Medi Ambient, David Alarcón, “al cap d’un any molt complicat, amb confinament domiciliari i nombroses restriccions a causa de la pandèmia, hem pogut comprovar més que mai, que la naturalesa és essencial per a la nostra existència. Per això, un any més ens sumem a aquest gest simbòlic d’apagar la llum durant 1 hora per a reivindicar la necessitat de frenar el canvi climàtic i preservar el nostre entorn natural”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DEL REGIDOR, DAVID ALARCÓN, ACÍ

En aquest sentit, l’edil va recordar alguns exemples en matèria de sostenibilitat empresos des del consistori com la implantació de tecnologia led en l’enllumenat públic i edificis municipals, l’aposta per energies renovables amb estacions fotovoltaiques a la Font del Molí o la pròxima obertura de l’Ecoparc, al Bulevard, per a facilitar el reciclatge de més de 40 tipus diferents de residus.

Amb la finalitat d’informar la ciutadania sobre la campanya de #HoradelPlaneta, es distribuirà cartelleria en comerços, bars i restaurants, a més de dependències municipals. També donaran difusió des de la pàgina web, xarxes socials institucionals i per correu electrònic. Per a més informació https://www.horadelplaneta.es/

(GABINET PREMSA: 17.03.2021)