Finestrat se suma a l’Hora del Planeta i aquest dissabte 26 apagarà 1 hora l’enllumenat ornamental de la Penya i la platja

La Policia Local de Finestrat amplia el seu equipament amb guants detectors de metalls
21/03/2022
L’Ajuntament continua recolzant a veïns de Finestrat en desocupació amb jornades formatives per a trobar treball
22/03/2022

Des de la Regidoria de Medi Ambient informen que aquest dissabte 26 de març l’Ajuntament de Finestrat se sumarà a la “Hora del Planeta” que convoca WWF i apagarà l’enllumenat ornamental que il·lumina “La Penya” del centre històric i el passeig de la Cala entre les 20.30 i les 21.30 hores.

En paraules del regidor de Medi Ambient, David Alarcón, “un any més ens sumem a l’Hora del Planeta que convoca a nivell mundial WWF per a demostrar que junts, administracions, empreses i ciutadania, som part de la solució al canvi climàtic”.

En el cas de Finestrat, tal com recorda l’edil de Medi Ambient, l’Ajuntament ha adoptat en els últims anys diverses mesures per a contribuir a la reducció del canvi climàtic com l’aposta per l’energia solar en enllumenat públic de partides rurals, la implantació de tecnologia led en més de 600 punts de tot el terme municipal, l’estació fotovoltaica de la partida l’Alhambra o l’impuls de la mobilitat sostenible per a reduir les emissions de CO₂ a l’atmosfera. “Cal recordar en aquest sentit que un dels projectes finançats per fons europeus que prompte iniciarem és la via verda de connexió entre la Cala i el Bulevard per a afavorir els desplaçaments a peu i amb bicicleta, de manera més sana i saludable per a tots i també per al medi ambient”.

Per a celebrar la “Hora del Planeta”, des del consistori apagaran les llums de “La Penya” del centre històric entre les 20.30 i les 21.30 hores del dissabte 26 de març.

 POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DEL REGIDOR, DAVID ALARCÓN, ACÍ

Amb la finalitat d’informar la ciutadania sobre aquesta campanya, es distribuirà cartelleria en comerços, bars i restaurants, a més de dependències municipals. També donaran difusió des de la pàgina web, xarxes socials institucionals i per correu electrònic.

(GABINET DE PREMSA (21.3.2022)