Finestrat es prepara per a rebre als Reis Mags d’Orient al nucli històric i a la Cala

Millores al carrer Serra Cortina de Finestrat
26/12/2018
Firma del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i el CF Unió Esportiva Finestrat per a recolzar al futbol base de la localitat
27/12/2018

LA REGIDORIA DE FESTES, ELS “FESTERS 2019” I L’ASSOCIACIÓ “LA BARRETA” DE LA CALA ES BOLQUEN AMB SES MAJESTATS PER A CELEBRAR LES DUES CAVALCADES

Des de la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Finestrat estan treballant en l’organització de les dues cavalcades que faran possible el repartiment de regals dissabte que ve, 5 de gener, per part dels Reis Mags d’Orient tant en el nucli històric com a la Cala.

Cavalcada en el nucli històric

En el cas del nucli antic, la Regidoria treballa conjuntament amb la Comissió de Festes “Festers 2019” (Barraca El Potro) en una cavalcada que tindrà com a punt de partida el Raval, a l’altura del Restaurant La Morena. L’eixida està prevista per a les 18:30 hores i des d’allí, ses majestats passaran per l’Avinguda Benidorm, carrer Fonteta i carrer Nou fins a arribar a la Plaça La Torreta on repartiran tots els regals. En el recorregut pels carrers del nucli històric els Reis Mags aniran acompanyats per música i coneguts personatges d’animació infantil.

Per a ajudar a repartir tots els regals, des de la Regidoria de Festes informen que es podran depositar prèviament en la Sala Jove el divendres 4, en horari de 10:00 a 12:00 i de 17:00 a 20:00 hores i també el mateix dissabte, dia 5, al matí, des de les 10:00 fins a les 13:30 hores.

Cavalcada a la Cala de Finestrat

La màgia del nadal fa possible que els Reis Mags d’Orient tinguen la seua pròpia cavalcada també a la Cala de Finestrat. “Per a això, va indicar l’edil de Festes, Amelia Mayor, comptem amb la col·laboració de l’associació de veïns “La Barreta” que, un any més, van de la mà d’aquesta Regidoria per a portar la il·lusió als més xicotets de la Cala”. Aquesta cavalcada partirà a les 18:00 hores des de l’extensió administrativa i desfilaran per tota l’avinguda Marina Baixa fins a arribar a la plaça de l’edifici Calasol, a l’altura del Centre Multiusos de la Cala. Allí tindrà lloc el repartiment de regals i el berenar amb xocolatada per cortesia de “La Barreta”. “Amb l’objectiu de facilitar el repartiment dels regals, va informar Amelia Mayor, es podran depositar prèviament en l’extensió administrativa de la Cala, en horari de 9:00 a 14:00 hores i en el Centre Multiusos de la Cala a la vesprada, des de les 15:00 fins a les 20:00 hores”.

Finalment, la regidora va agrair la implicació dels “Festers 2019” i de l’Associació de Veïns “La Barreta” “perquè la seua col·laboració fa possible portar aqueixa mateixa vesprada la il·lusió a tots els xiquets de Finestrat”.

(GABINET PREMSA: 27.12.2018)