Finestrat es prepara per a celebrar les seues Festes de la Cala en honor al Turista el cap de setmana del 14 al 16 de setembre

Avís: Tallament de trànsit “Medieval Xtrem Race”
05/09/2018
Finestrat acoge este domingo la “Medieval Xtrem Race”, carrera de obstáculos de la Liga Española y puntuable para el Europeo
06/09/2018

Des de la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Finestrat informen que les Festes de la Cala en honor al Turista se celebraran el cap de setmana del 14 al 16 de setembre. A fi de tancar el programa d’actes, l’edil de l’àrea, Amelia Mayor, es va reunir amb els representants de les associacions veïnals d’aquesta zona, Antonio Santos i Juan Carlos Martínez, de l’associació “La Barreta” i Juan Fernández i Juan Carlos Arijón, de l’associació “Puig Campana”. En paraules de la regidora, Amelia Mayor, “des de fa més de 20 anys dediquem un cap de setmana del mes de setembre a rendir aquest humil homenatge als turistes que ens han triat per a gaudir de les seues vacances. I volem agrair tant la seua elecció com la seua fidelitat amb un programa d’actes dirigit a tots els públics i en el que no faltarà el concurs de paelles, el parc infantil per als més menuts, el ball i la música per a amenitzar aquestes últimes nits d’estiu”.

El programa d’actes començarà el divendres 14 de setembre amb una festa de rock que recordarà els millors temes de la dècada dels 80 i 90 a càrrec del grup “Black Night” a partir de les 22:00 hores. La gastronomia serà la protagonista en la jornada del dissabte amb el concurs de paelles a partir de les 12:00 hores. Totes aquelles persones que vulguen participar hauran d’acudir amb els ingredients i els utensilis per a cuinar la seua paella, a més d’apuntar-se prèviament en l’extensió administrativa de la Cala o en l’Associació La Barreta. A continuació, per cortesia d’aquesta mateixa associació veïnal, se servirà una paella gegant. Després del certamen, els veïns i turistes tindran l’oportunitat de refrescar-se en una festa de la bromera que estarà amenitzada per una disc-mòbil. A la vesprada segueixen els esdeveniments amb un taller de ball a càrrec de “Locos x bailar”, a les 20:30 hores. I, per a tancar la nit del dissabte, música per a ballar amb l’orquestra “La Rocka”. El diumenge al matí els més menuts podran gaudir en el parc infantil que estarà obert al públic des de les 11:00 fins a les 15:00 hores. A més, hi haurà un nou concurs de gastronomia destinat a valorar la millor truita i el millor “all i olí”. Ja a la vesprada, arribarà l’espectacle musical de flamenc a càrrec de “Cafelito caliente” (19:00 hores). Tots els actes tindran lloc en la zona de l’aparcament situat enfront de la platja.

La regidora de Festes, Amelia Mayor, va fer públic el seu agraïment a les associacions que s’han implicat una vegada més en aquestes festes “per a les que esperem molta participació de veïns de la Cala com del nucli històric, de la comarca i, per descomptat, turistes a qui van dedicats aquest programa d’actes”.

GABINET DE PREMSA (6.09.18)

Programa actes

Divendres 14

Rock dels 80-90: “Black Night”. 22:00h.

Dissabte 15

Concurs de Paelles. A partir de les 12:00h.

Inscripció en extensió Cala i Assoc. La Barreta.

Paella Gegant a càrrec de l’Associació de Veïns “La Barreta”.

Disc-mòbil i Festa de la bromera. 16:00h.

Taller d’Animació de Ball de “Locos x bailar”. 20:30h.

Orquestra “La Rocka”. 22:00h.

Diumenge 16
Parc infantil. De 11:00 a 15:00h.

Concurs de Truita i “All i oli”. 13:00h.

Espectacle musical de flamenc: “Cafelito caliente”. 19:00h