Finestrat reparteix més de 100.000 € en ajudes socials subvencionades per la Diputació d’Alacant

Èxit de participació en el Dia de la Natura de Finestrat
25/10/2022
La festa de HALLOWEEN farà tremolar FINESTRAT dissabte que ve
25/10/2022

Durant l’últim any, l’Ajuntament de Finestrat ha fet front a les necessitats socials mitjançant dues subvencions concedides per la Diputació d’Alacant.

Aquestes ajudes tenien com a objectiu pal·liar els efectes provocats per la pandèmia de la Covid-19, la pobresa energètica i l’acolliment de refugiats procedents d’Ucraïna.

“Són ajudes per a ajudar a la gent pels efectes de la covid-19, pels efectes de la inflació, especialment per les pujades de llum, del gas. Agrair, des de l’Ajuntament, aqueixa sensibilitat que ha tingut la Diputació d’Alacant amb els municipis no tan grans com el nostre. Aquestes ajudes venen a complementar molt bé les que ve traient, de manera continuada, el propi Ajuntament” va explicar el primer edil, Juanfran Pérez Llorca.

 

 

POT ESCOLTAR LES PARAULES DE L’ALCALDE, JUANFRAN PÉREZ LLORCA, ACÍ

Es pretén en tots els casos garantir a les famílies els ingressos suficients per a assegurar la cobertura de les seues necessitats bàsiques, d’urgència o d’inserció laboral. Igualment s’ha treballat amb un nombre important de refugiats que vam acollir al nostre poble amb unes necessitats bàsiques d’allotjament, menjar o roba.

 

 

GABINET DE PREMSA (24-10-2022)