Finestrat rep el guardó Iglú Verd per superar el repte de recollida selectiva d’envasos de vidre durant la campanya Banderes Verdes

Sessió plenària extraordinària: divendres 12, 9.30h. 1a planta Ajuntament Finestrat
12/11/2021
La Regidoria de Joventut de Finestrat llança el seu primer projecte d'”Educació en Prevenció” titulat “Racó de Pares i Mares”
15/11/2021

L’Ajuntament de Finestrat ha rebut el guardó Iglú Verd d’ECOVIDRIO per superar el repte de recollida selectiva d’envasos de vidre establit durant la campanya Banderes Verdes que s’ha celebrat durant els mesos de juliol i agost. Un total de 55 restaurants i bars de la localitat van participar en aquesta campanya en col·laboració amb l’Ajuntament, amb l’objectiu d’incrementar els nivells de recollida selectiva d’envasos de vidre i mobilitzar al sector hostaler.

El repte consistia a augmentar en un 15% el reciclatge de vidre a l’estiu. I en els dos mesos estivals s’han recollit 37.255 kg d’envasos de vidre, 7.000 quilos més del que s’estableix per a superar el repte, la qual cosa ha fet a Finestrat mereixedor de l’Iglú Verd pel seu compromís amb el medi ambient i el reciclatge de vidre.

En el lliurament del guardó va ser present l’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, l’edil de Medi Ambient, David Alarcón, el tècnic del departament, Felipe Martínez i, per part de Ecovidrio, el gerent de zona, Roberto Fuentes.