Finestrat rep 84 ordinadors a través d’una subvenció de més de 150.000€ de la Diputació d’Alacant

Reunió de Coordinació de Dispositius per a les Festes Patronals
08/08/2022
Bo Consum Finestrat. Compra a meitat de preu en diferents comerços de la localitat
10/08/2022

Era una de les peticions a la Diputació d’Alacant més desitjades per les localitats de la província: ser beneficiàries de les Subvencions per a mesures de Ciberseguretat i Modernització gestionades per a ajuntaments.

Hui podem dir que Finestrat ha sigut un dels municipis que podrà comptar amb ella.

I així li ho ha fet saber a l’alcalde de Finestrat, Juanfran Pérez Llorca, el diputat provincial d’Innovació i Agenda Digital, Juan de Dios Navarro.

 

Finestrat rep 84 ordinadors a través d’una subvenció de 152.109,78 euros.

“El primer agrair a la Diputació d’Alacant aquesta subvenció valorada en quasi 150.000 euros que ens permetrà canviar més de 100 ordinadors de l’ajuntament i de les diferents dependències municipals” indique el primer edil, Juanfran Pérez Llorca.

 

 

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE, JUANFRAN PÉREZ LLORCA, ACÍ

“Però, sobretot, el més important, és que aquesta inversió ens permet continuar lluitant contra la bretxa digital en els més majors, així ho fem amb cursos tot l’any, treballar amb els més joves, però també adaptar a l’ajuntament i les seues dependències de la més moderna tecnologia que millore la ciberseguretat” va afegir l’alcalde de Finestrat

Aquests nous ordinadors facilitaren el treball no sols de les dependències municipals sinó també de tots aquells cursos d’educació digital o de qualsevol matèria que es realitzen al llarg l’any a Finestrat.

Aquesta convocatòria d’ajudes de la Diputació d’Alacant té com a objectiu col·laborar amb els municipis de la província en la implantació de mesures de ciberseguretat i modernització als seus ajuntaments. Està dotat amb 2’5 milions d’euros i contempla la substitució de més d’un miler d’ordenadors personals obsolets per nous equipaments, especialment en les localitats de menor població i la instal·lació de tallafocs en les xarxes d’internet.

Gabinet de Premsa (05-08-2022)