Finestrat rep 56.000€ en subvencions per al servei d’Assessorament i PEIs de l’Àrea de Benestar Social

Finestrat reforça l’equipament de Serveis Socials amb una subvenció de Diputació
02/10/2020
Finestrat obri el termini per a sol·licitar les bonificacions fiscals d’ajuda en el pagament de l’IBI
05/10/2020

 

Des de la Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Finestrat informen que han rebut 56.082 € en subvencions de la Diputació d’Alacant que aniran destinades al servei d’Informació, Orientació i Assessorament i també a prestacions econòmiques individualitzades.

D’una banda, el servei d’Informació, Orientació i Assessorament ha resultat beneficiari de 37.467,56€. Com va explicar la regidora titular de l’àrea, María Llorca, “aquestes ajudes econòmiques són molt importants per a la dotació de personal del propi departament, que aniran destinades, concretament al servei d’Informació, Orientació i Assessorament, així com per a continuar oferint una atenció de qualitat als usuaris d’aquest servei”.

D’altra banda, 18.618,88 € euros d’aquesta subvenció tenen com a destinació les PEI’s, que són les prestacions econòmiques individuals per a fer costat a les persones i/o famílies en la millora de les seues condicions de vida, contribuint amb aportacions dineràries a superar situacions d’emergència social. “Estem en una circumstància molt complicada a causa de la pandèmia. I estem molt agraïts a la Diputació perquè ens està secundant amb un increment substancial de les subvencions destinades a atendre les necessitats dels veïns en situació de major vulnerabilitat a través del Programa de Serveis Socials d’Atenció Primària”.

(GABINET DE PREMSA: 2.10.20)