Finestrat rep 25.000€ en subvencions de la Diputació d’Alacant per a l’àrea de Benestar Social

Finestrat obri termini per a sol·licitar les bonificacions d’ajuda en el pagament del rebut de l’IBI
30/09/2019
Hui comencen a treballar en l’Ajuntament 4 jóvens de Finestrat contractats amb fons europeus
03/10/2019

Des de la Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Finestrat informen que han rebut 24.247’80€ en subvencions de la Diputació d’Alacant que aniran destinades al servei d’Informació, Orientació i Assessorament i a prestacions econòmiques individualitzades.

D’una banda, el servei d’Informació, Orientació i Assessorament ha sigut beneficiari de 19.660’38€. Com va explicar la regidora titular de l’àrea, María Llorca, “aquestes ajudes econòmiques són molt importants per a la dotació de personal del propi departament, a les quals es destinaran, concretament al servei d’Informació, Orientació i Assessorament, així com per a continuar oferint una atenció de qualitat als usuaris d’aquest servei”. D’altra banda, 4.587’42 euros d’aquesta subvenció es destinarà a les PEI’s, que són les prestacions econòmiques individuals per a recolzar les persones i/o famílies en la millora de les seues condicions de vida, contribuint amb aportacions dineràries a superar situacions d’emergència social, així com l’adequació i millora de les seues condicions de vida.
Respecte d’això, la regidora de Benestar Social, María Llorca, va voler agrair a la Diputació d’Alacant l’aportació realitzada, un any més, “perquè podem continuar atenent les necessitats dels nostres veïns en situació més vulnerable a través d’aquest Programa de Serveis Socials d’Atenció Primària”.

(GABINET DE PREMSA: 03.10.19)