Finestrat renova el seu suport al Club Taekwondo que compta ja amb més de 200 esportistes

La finestratina, Miryam Lloret, medalla de Bronze en el Campionat Europeu de Dragon Boat
22/09/2022
La Diputació renova l’asfaltat i la pintura viària en un tram de 2 quilòmetres de la “carretera de la Cala”
27/09/2022

LA SEUA TRAJECTÒRIA A FINESTRAT INCLOU 3 CLASSIFICATS PER AL CAMPIONAT DEL MÓN, 7 PER A l’EUROPEU I 30 TÍTOLS COM A CAMPIONS D’ESPANYA

Des de l’Ajuntament de Finestrat segueix avant el suport a l’esport local amb nous exemples com la signatura de conveni de col·laboració entre l’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, i el president del Club Taekwondo i Hapkido Finestrat, Juan José González. Amb la signatura d’aquest document s’estableix el marc regulador per a promocionar i fomentar la pràctica de les disciplines esportives que s’imparteixen des del club com són taekwondo, hapkido i boxa. Per a això consignen una aportació econòmica de 12.000€ que aniran destinades, al seu torn, fer costat al club en la participació en competicions d’índole nacional, europea i fins i tot mundial.

El regidor d’Esports, David Alarcón, present en la signatura del conveni, va posar en valor la importància de fer costat als clubs locals en el desenvolupament de la seua activitat. “I també en les diverses competicions a les quals arriben aquests joves. I és que els membres del Club Taekwondo que coordina Juanjo porten una trajectòria in crescendo que cada any ens aporta més títols fins i tot internacionals. Amb tot això, el nom de la nostra localitat continua traspassant fronteres gràcies a un dels canals més saludables que hi ha, com és l’esport. Així que tot el nostre suport al Club amb aquest conveni que estableix la col·laboració del consistori”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE, JUANFRAN PÉREZ, ACÍ

El Club està integrat per més de 200 esportistes des dels 4 anys d’edat. Els seus components han arribat a competir a nivell nacional i internacional. És el cas de Violeta Díaz, Leticia Arbuzina i Alan Luna, classificats per al Campionat del Món; 7 esportistes per al Campionat d’Europa, a més de més de 30 títols com a campions d’Espanya.

(GABINET PREMSA.23.9.2022)