Finestrat renova el seu compromís de col·laboració amb la Societat Protectora d’Animals i Plantes de Benidorm

Programa per a joves de 16 a 21 anys que han deixat els seus estudis: “Jove Oportunitat JOOP”
13/03/2021
Finestrat se suma a l’”Hora del Planeta” i el dissabte 27 de març apagarà les llums de la Penya i el passeig de la Cala
17/03/2021

L’alcalde de Finestrat, Juan Francisco Pérez Llorca i la representant de la Societat Protectora d’Animals i Plantes “Marina Baixa” de Benidorm, Pilar López Cepeda, han signat el conveni que regula la col·laboració entre l’Ajuntament i aquesta Societat per a prestar els serveis de recollida, alberg, manteniment i adopció dels gossos i gats abandonats i localitzats pels serveis municipals a Finestrat. En el moment de la signatura també va ser present l’edil de Seguretat, Mª Dolores Viudes.

En paraules de l’alcalde de Finestrat, Juan Francisco Pérez, “l’any 2019 formalitzem la col·laboració que veníem prestant amb la Societat Protectora mitjançant la signatura d’un conveni que hui renovem. D’aquesta manera continuem fent costat a l’entitat que representa Pilar López amb una aportació econòmica de 9.000€ per a enguany. Per a nosaltres representa la manera més adequada de gestionar aquestes situacions d’abandó o de pèrdua de gossos i gats. Sabem que allí estan en bones mans i, el més important, amb grans possibilitats d’adopció.” La primera autoritat local va aprofitar aquest moment de la signatura del conveni per a agrair la labor de l’equip de la Societat Protectora que presideix Pilar López. “Sense ells seria molt complicat afrontar un greu problema que ens trobem cada dia com és l’abandó de les mascotes”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE ACÍ

La Societat Protectora d’Animals i Plantes “Marina Baixa” de Benidorm es compromet, durant la vigència del present conveni, a recollir i acollir a tots aquells gossos abandonats que entregue l’Ajuntament de Finestrat i en el seu cas, aquells gats que per raons de necessitat no puguen atendre’s mitjançant el Projecte CES municipal de control de colònies felines urbanes.

En tots els casos la recollida d’animals es realitza amb el previ coneixement de la Policia Local de Finestrat que l’any passat va recollir un total de 20 gossos abandonats i 13 gats, a més de realitzar un total de 212 intervencions per a recuperar mascotes i retornar-les als seus propietaris.

(GABINET DE PREMSA: 9.3.2021)