Finestrat reivindica la necessitat de lluitar contra la violència de gènere

L’Ajuntament de Finestrat continua treballant en la consolidació de la Penya amb la demolició de dos immobles afectades pels despreniments
21/11/2019
Set jugadors del CFUE Finestrat convocats per la FFCV per a la Jornada de tecnificació de la selecció valenciana
25/11/2019

LA CASA DE CULTURA ACOLLIRÀ EL DIUMENGE UNA PROJECCIÓ AMB TERTÚLIA AMB MOTIU DEL DIA INTERNACIONAL PER L’ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA CONTRA LES DONES

Finestrat se suma a la III Marxa Comarcal contra la Violència de Gènere que enguany tindrà lloc en la Nucia aquest dissabte 23 de novembre. Aquesta activitat està organitzada pel Consell Comarcal d’Igualtat de la Marina Baixa amb motiu del “Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra la Dona” que es commemora cada 25 de novembre. A més, la localitat de Finestrat acollirà aquest diumenge una projecció audiovisual programada des de la Regidoria de la Dona de Finestrat. Aquesta projecció començarà a les 18.30 hores A la Casa de Cultura i, posteriorment, hi haurà un, debat per a fer una crida a la reflexió sobre com abordar aquesta problemàtica.

La regidora de la Dona i Igualtat de Finestrat, María Llorca, va fer una crida a la població, especialment als més jóvens, per a sumar-se a aquestes activitats “amb què volem visibilitzar aquest drama i sensibilitzar a la societat sobre la necessitat de prendre mesures per a la seua eradicació. A més, enguany, busquem principalment la participació dels més jóvens perquè són el motor fonamental per a acabar amb aquesta xacra social que enguany ha costat la vida de més de 50 dones”.

Marxa anual itinerant
De manera anual i amb caràcter itinerant el Consell Comarcal d’Igualtat de la Marina Baixa convoca aquesta marxa, per a donar visibilitat al “Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona”, que se celebra cada any el 25 de novembre. El recorregut d’aquesta marxa partirà el dissabte, dia 23, a les 17:00 hores, des de la plaça del Músics, passant per l’avinguda Carretera i l’avinguda Porvilla fins a arribar al Centre Social El Cirer. La música de la Batukada Jam trencarà el silenci que acompanya durant tot el recorregut als participants en aquesta Marxa contra la Violència de Gènere. A continuació en El Cirer jóvens de cada municipi de la Marina Baixa prendran la paraula per a llegir el Manifest contra la violència de gènere. També hi haurà música en directe a càrrec del saxofonista nucier Román Rodríguez, el grup “Locos de atar” que va guanyar un dels premis de maquetes Contra la Violència de Gènere i l’actuació de l’Escola de Dansa de la Nucia que interpretarà una peça de dansa com a al·legat contra la Violència de Gènere.

GABINET DE PREMSA (21.11.19)