Finestrat registra les millors dades d’ocupació hotelera dels últims anys en la Costa Blanca

Les obres de consolidació de les criptes de l’Església parroquial de Finestrat entren en la seua recta final
13/01/2020
Donació solidària de Finestrat a l’Associació de Familiars de/i Malalts Mentals de la Marina Baixa
16/01/2020

Finestrat és el municipi de la Costa Blanca que millor dada d’ocupació hotelera ha registrat de mitja en tot l’any 2019 (sense comptar Benidorm). Així ho confirma des de la patronal hotelera HOSBEC amb un percentatge del 81’9%, una de les millors xifres de tota la dècada en la localitat. L’alcalde, Juan Francisco Pérez, també titular de l’àrea de Turisme, Juan Francisco Pérez, va posar en valor aquest balanç de l’any en clau turística “perquè confirma el treball que venim fent des de l’Ajuntament i en estreta col·laboració amb les empreses del sector perquè Finestrat siga destinació de vacances, tant de sol i platja com d’interior i muntanya, amb múltiples possibilitats, i sense oblidar el pes de la tecnologia en la nostra estratègia com a Destinació Turística Intel·ligent”.

En la línia d’actuacions que realitza el consistori l’alcalde va destacar el nou passeig de la platja de la Cala, amb zona wifi gratuïta i un innovador disseny, la consolidació del Bulevard comercial com un dels més visitats a la Comunitat Valenciana, la ruta “Descobreix Finestrat” per a conéixer el nucli històric tradicional que ja ha registrat més de 15.000 visites en tot l’any, l’obertura en 2019 d’establiments turístics noves com el complex turisticoesportiu “Nature Suites Puig Campana” i el camp “Puig Campana Golf” i les opcions de turisme interior amb la muntanya Puig Campana com a protagonista. “En aquest full de ruta nostre entorn natural té una gran rellevància, tant en matèria turística com mediambiental i de seguretat. Per això, estem treballant a portar la tecnologia fins a la nostra muntanya i així facilitar la geolocalització dels usuaris i tot el que succeeix en temps real, des d’avisos meteorològics com a alertes per possibles incendis”, va afirmar l’alcalde.

L’alcalde va destacar l’esforç del consistori, del Patronat de Turisme Costa Blanca “per la promoció i dinamització de la nostra”, destinació així com el compromís amb la qualitat de l’experiència dels visitants. “Per això, és just reconéixer l’esforç de l’empresariat i els departaments municipals com a Turisme i Policia Local que s’estan formant en el sistema SICTED que acredita l’excel·lència en el servei que prestem a les persones que ens visiten.

Pel que fa a procedència dels turistes nacionals que visiten Finestrat són fonamentalment de la Comunitat Valenciana i Madrid; i, a nivell internacional, de Regne Unit, Rússia, França i Bèlgica.

(GABINET PREMSA.10.1.2020)