Finestrat reforçarà la seua col·laboració amb l’associació Proyecto Lázaro amb la instal·lació de més contenidors de roba i calçat usat

Reunió de coordinació de dispositius per a les festes patronals de Finestrat que se celebren del 22 al 25 d’agost
07/08/2019
Arriba el millor jazz a l’Ermita de Finestrat amb l’actuació d’Alonis Band
08/08/2019

El regidor de Neteja Viari i Manteniment, Tomás Sellés, va rebre aquest matí als representants de l’Associació “Proyecto Lázaro”. l’Ajuntament col·labora amb aquesta associació des de l’any 2013 mitjançant la instal·lació de contenidors per a la recollida selectiva de roba i calçat usats. En aquesta reunió van abordar, entre altres qüestions, la voluntat del consistori d’ampliar el nombre de contenidors en el terme municipal.

En paraules de l’edil, “estem molt satisfets amb el marc de col·laboració que tenim des de fa 6 anys amb aquesta associació. A més de contribuir a reciclar roba i calçat, des de Proyecto Lázaro donen tres cèntims per cada quilo arreplegat a Càritas. En aquests moments volem augmentar el número de contenidors per a acostar aquest servei a zones de la localitat on no ho tenim disponible. Així continuem fomentant el reciclatge, recolzem els projectes d’inserció laboral i social d’aquesta Associació i també reforcem el suport a Càritas, tant econòmic per quilo arreplegat com amb donació de roba a les famílies en situació de major vulnerabilitat”.

Actualment existeixen 8 contenidors de Proyecto Lázaro a Finestrat: en el pàrquing de la Cala, en el parc de Las Olas (avinguda de la Marina Baixa), en avinguda de Finestrat; en els punts verds dels accessos a les urbanitzacions Terra Marina, Golf Bahía, Balcó de Finestrat, en pàrquing Cantereria i en CEIP Puig Campana (Camí de Reis).

GABINET DE PREMSA: 08-8-2019