Finestrat reforça l’equipament de Serveis Socials amb una subvenció de Diputació

Finestrat acull una nova jornada de donació de sang el divendres 16 d’octubre
01/10/2020
Finestrat rep 56.000€ en subvencions per al servei d’Assessorament i PEIs de l’Àrea de Benestar Social
05/10/2020

 

Des de la Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Finestrat informen que han rebut 3.041€ en subvencions de la Diputació d’Alacant destinades a reforçar l’equipament d’aquesta àrea municipal. En concret, aquesta subvenció ha sigut destinada a l’adquisició d’ordinadors i també un rentaplats industrial que donarà servei en el Llar del Pensionista.

En paraules de la regidora titular de l’àrea, María Llorca, “des d’aquest departament atenem els col·lectius més vulnerables i l’estem fent en un context especialment complex a causa de la pandèmia. Per això, volem expressar el nostre agraïment a la Diputació Provincial perquè, una vegada més, demostra el seu compromís amb els ajuntaments i amb la labor que realitzem com a administració més pròxima a la ciutadania i als qui més el necessiten”.

Aquesta subvenció ha sigut concedida a l’empara de la convocatòria de subvencions destinades a Ajuntaments de municipis amb població inferior a 20.000 habitants per a l’adquisició d’equipament (anualitat 2020).

(GABINET DE PREMSA: 01.10.20)