Finestrat reforça la neteja viària en les zones en obres i activa el dispositiu d’estiu en horari de vesprades

La Regidoria de Turisme llança una campanya de promoció turística amb l’eslògan “Aquest estiu gaudiràs de Finestrat Segur”
17/06/2020
La Regidoria de Joventut de Finestrat organitza una excursió nocturna en caiac el 5 de juliol coincidint amb el pròxim eclipsi lunar
18/06/2020

Des de la Regidoria de Neteja viària i manteniment de parcs i jardins de Finestrat han informat sobre el dispositiu especial de reforç en les diferents zones de la localitat. D’una banda, han incorporat per primera vegada una màquina especialitzada a retirar terra, grava i pols dels vials on existeixen obres en construcció.

“Com sabeu, va indicar l’edil titular de l’àrea, Tomás Sellés, la nostra localitat està vivint un moment d’expansió urbanística i això també genera brutícia en l’entorn. Per tant, hem decidit incorporar una màquina amb la qual retirarem la terra i la grava d’aquells vials on es concentra aquesta activitat com són l’Avinguda Amèrica, Veneçuela i carrer Cuba”. El dispositiu especial de neteja inclou la incorporació d’una màquina d’escombrar que se suma a la ja existent “per a reforçar aquests treballs en tot el terme municipal”. El regidor va fer aquestes declaracions des de la urbanització Terra Marina on les brigades treballen a endreçar els jardins d’accés i condicionar la pista esportiva que ja està oberta a l’ús i gaudi, igual que el parc infantil.

Reforç neteja estiu

En matèria de neteja, tal com es realitza des de fa diversos anys, l’edil va informar que s’activa el reforç d’estiu en horari de vesprades “amb especial atenció a la zona de la Cala de Finestrat, zona de major afluència de públic a la platja”.

Sense sorolls de maquinària pesada a l’estiu

En relació a les urbanitzacions en construcció Tomás Sellés va recordar que l’Ajuntament de Finestrat va ser pioner en 2017 amb l’aprovació d’una ordenança per a evitar sorolls de maquinària pesada a l’estiu i amb un horari restringit. “I així s’aplicarà a partir del dia 1 per a evitar molèsties i garantir el descans i la tranquil·litat de veïns i turistes en els mesos de juliol i agost”.

(GABINET PREMSA.17.6.2020)