Finestrat reforça els punts de recàrrega de vehicles elèctrics en el centre històric

El Km. Vertical Puig Campana 2024 serà Campionat Autonòmica i la parada espanyola del circuit internacional OPEN de la ISF
30/11/2023
Finestrat torna a premiar als esportistes locals d’elit a nivell individual amb la convocatòria de subvencions econòmiques
30/11/2023

L’ALCALDE I L’EDIL DE MEDI AMBIENT VAN VISITAR EL PÀRQUING ON S’HAN INSTAL·LAT DOS NOUS PUNTS DE RECÀRREGA

L’Ajuntament de Finestrat continua apostant per la sostenibilitat i instal·la 2 punts més de recàrrega de vehicles elèctrics en el pàrquing municipal. Es tracta d’un punt de recàrrega doble de 22 KW qualificat com a càrrega semi ràpida que s’ha sufragat íntegrament amb una subvenció de la Diputació d’Alacant de 14.638,77 €.

En la visita al pàrquing municipal, ha estat l’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, al costat de la regidora de Medi Ambient, Estela Álvarez i l’Enginyer tècnic de l’àrea, José Llorca. Aquests dos nous punts estan situats en la planta baixa del pàrquing municipal i molt pròxim al principal accés per a facilitar el seu ús. Les recàrregues podran realitzar-se des de l’App de Recàrrega Pública Iberdrola, que permet geolocalitzar, reservar i també abonar les recàrregues a través del mòbil de manera senzilla. Les obres d’execució i implantació han conclòs i, en els pròxims dies s’espera posar a la disposició dels usuaris aquests 2 nous punts.

Segons ha afirmat la regidora de medi ambient, Estela Álvarez, en la seua visita, “el pàrquing municipal ja té a la disposició dels veïns i visitants quatres places de recàrrega per a vehicles elèctrics semi ràpides. Aquestes dues noves places, sufragades al 100% per la Diputació d’Alacant, se sumen a una àmplia xarxa que tenim per tota la localitat. I és que amb al voltant de 10.000 habitants som una de les poblacions de la província d’Alacant amb més punts de recàrrega”.

En total, a partir d’ara el pàrquing municipal disposarà de 4 places de càrrega de vehicles elèctrics que se sumen, en el centre històric, al ja instal·lat en l’Avinguda Benidorm; els usuaris d’aquests vehicles disposen de 4 punts més de recàrrega en el bulevard comercial, concretament en una parcel·la municipal de l’Avinguda País Valencià, a més dels punts situats en els aparcaments privats de les superfícies comercials.

“Amb més de 45 punts de recàrrega de vehicles elèctrics, entre públics i privats, Finestrat es consolida com a municipi de referència a la província i punter en la instal·lació de punts de recàrrega. I continuem treballant a augmentar la dotació en altres espais públics d’urbanitzacions com a Golf Badia i també en el passeig de La Cala de Finestrat”, va concloure l’edil de Medi Ambient.

(GABINET DE PREMSA.27.11.2023)