Finestrat reforça el seu equipament per a col·lectius més vulnerables amb el suport de la Diputació d’Alacant

Finestrat es prepara per a un gran cap de setmana de festa amb motiu del “Nou d’Octubre”
13/10/2021
Emotiu reconeixement a Maribel Rabasa Climent i Xavier Llinares Miralles en l’acte institucional pel “Nou d’Octubre”
14/10/2021

Des de la Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Finestrat informen que han rebut 2.751€ en subvencions de la Diputació d’Alacant destinades a reforçar l’equipament d’aquesta àrea municipal. En concret, aquesta subvenció ha sigut destinada a l’adquisició de dues cadires de rodes, un somier elèctric i una grua domiciliària per a facilitar l’assistència a persones amb mobilitat reduïda.

En paraules de la regidora titular de l’àrea, María Llorca, “una vegada més volem expressar el nostre agraïment a la Diputació Provincial perquè aquesta aportació econòmica ens permet millorar l’assistència a veïns en situació de vulnerabilitat i que tenen problemes de mobilitat. Per tant, estem fent costat a aquestes persones, també a les seues cuidadores. I és una mostra més del compromís constant de la institució provincial cap als ajuntaments i cap a totes les persones a les quals atenem diàriament des dels serveis socials municipals”.

Aquesta subvenció ha sigut concedida a l’empara de la convocatòria de subvencions destinades a Ajuntaments de municipis amb població inferior a 20.000 habitants per a col·lectius vulnerables i adquisició d’equipament (anualitat 2021).

(GABINET DE PREMSA: 11.10.21)