Finestrat recorda que demà no se celebrarà la tradicional “Nit de Sant Joan” a la Cala per seguretat enfront del COVID-19

L’alcalde va secundar amb la seua visita la campanya “Compromesos amb les empreses d’Alacant” de Carrefour Finestrat
23/06/2020
La Regidoria de Joventut de Finestrat llança un nou Escape Room ambientada en el Museu del Prado
23/06/2020

Des de la Regidoria de Platja de l’Ajuntament de Finestrat recorden que demà, 23 de juny, no se celebrarà la tradicional “Nit de Sant Joan” a la Cala de Finestrat. Amb motiu del Pla de Contingència que es ve aplicant en aquesta platja i seguint les mesures sanitàries per a evitar rebrots del COVID-19 es va adoptar aquesta decisió per a evitar aglomeracions que posen en risc la seguretat de les persones davant la pandèmia. Així es va anunciar el passat 4 de maig i hui, en vespres d’aquest dia tan assenyalat de l’any en el calendari festiu de Finestrat, es recorda a veïns i també a visitants. “Per tant, l’horari habitual de la platja demà, dimarts 23, serà més restringit, tancarem a les 18.00 hores en lloc de les 21.00 hores, va confirmar l’edil de Platja, David Alarcón. “i activarem un reforç especial de seguretat a la vesprada i fins a la 1 de la matinada per a vetlar pel compliment d’aquesta mesura excepcional”.
POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DEL REGIDOR, DAVID ALARCÓN, ACÍ

 

La suspensió de la festivitat de Sant Joan ja es va contemplar en la confecció del Pla de Contingència de la Cala de Finestrat que inclou altres qüestions com l’aforament màxim de 1.000 persones, la distància de seguretat de 1’5 metres i l’ús obligatori de màscares quan no es pot guardar les distàncies de seguretat. Per a transmetre totes aquestes qüestions als usuaris el consistori compta amb informadors de platja per torn “que recorden aquestes normes als banyistes i resolen tots els seus dubtes”. D’altra banda, el dispositiu de seguretat habitual que vela pel compliment de les normes és la Policia Local, secundat per la unitat de vigilància aèria dron. I per a la seguretat en l’aigua, la Cala de Finestrat disposa de servei de socorrisme des de la seua obertura el passat 15 de juny.

(GABINET DE PREMSA 22.6.2020)