Finestrat reconeix aquest divendres als jóvens que han aconseguit el Premi Extraordinari al Rendiment Acadèmic

Pròxima Junta de Govern oberta a l’assistència ciutadana: dimarts 14 març, 14:00 hores
12/03/2019
L’Ajuntament renovarà el paviment de la planta soterrani de l’aparcament municipal
12/03/2019

Des de l’Ajuntament de Finestrat volen reconéixer els estudiants de la localitat que han aconseguit el Premi Extraordinari al Rendiment Acadèmic en Educació Primària, Secundària, Batxiller o estudis universitaris. En concret es tracta de Krom Llorca, Samuel López, Isabel Berenguer, Guillem Lloret i Soriano, Jaume Lloret i Soriano, d’Educació Primària; Manel de Pàdua Climent, de Batxillerat i Mario Aroca Muñoz, Premi Extraordinari de Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport. Tots ells rebran una menció especial aquest divendres, 15 de març, a partir de les 19:00 hores, en les noves instal·lacions del Centre Juvenil de Finestrat (carrer Fonteta, 36).
En paraules de l’edil de Joventut, Amelia Mayor, “per a Finestrat és tot un orgull comptar amb jóvens que han acabat els seus cicles educatius amb Premi Extraordinari al Rendiment Acadèmic, és a dir, amb unes qualificacions immillorables. Per tant, considerem que el dia que inicia la seua activitat el Centre Juvenil és la data més idònia per a reconéixer aqueix esforç i que, al mateix temps, servisca d’exemple per a tota la joventut de Finestrat”.

El Centre Juvenil de Finestrat obri les seues portes aquest divendres, 15 de març, ple d’activitats per al públic jove. A partir de les 17:00 hores se celebra una Lan Party, trobada d’aficionats a les videoconsoles que podran continuar gaudint d’aquesta activitat l’endemà, en el mateix horari. A les 19:00 hores se celebrarà el reconeixement als estudiants que han aconseguit el Premi al Rendiment Acadèmic i, també a partir d’aqueixa hora, hi haurà regals, berenar per als assistents i l’actuació del cantant de rap Manel Agredo.

Agenda Joventut 2019 en el Centre Juvenil

En matèria de formació el Centre Juvenil acull ja des d’aquest divendres, 15 de març, el curs d’Anglés preparatori per als exàmens KET de Cambridge (equivalent a l’A2). També s’impartiran en les aules del CIJ les classes d’Anglés i de Reforç escolar que organitza la Regidoria d’Educació i les classes de Dibuix i Pintura de l’Escola “Puig Campana Art”. Per al dissabte 23 de març ja hi ha programat un taller titulat “Buscant el sucre” sobre alimentació saludable sense sucres afegits; el dilluns 2 d’abril comença el curs de disseny gràfic.

“Per a tots els mesos de l’any tenim organitzades activitats en el nostre Centre Juvenil com gamer weekends, la scape room, cursos de formació en idiomes o noves tecnologies, alimentació saludable, va assenyalar l’edil. “Per tant, estem desitjant posar en marxa les noves instal·lacions per a oferir als nostres jóvens tota aquesta activitat d’oci, formació i assessorament, va indicar la regidora, Amelia Mayor. I considerem que l’inici més il·lusionant per a tots és precisament aqueix tribut als jóvens estudiants de Finestrat que han aconseguit el Premi al Rendiment Acadèmic”.

(GABINET PREMSA. 11.3. 2019)