Finestrat recolza amb 3.000€ la labor d’integració i inserció laboral del Doble Amor

BAN D’ALCALDIA
23/07/2021
L’Ajuntament inverteix 48.000€ en la preservació del pont de l’antiga N-332 entre la Cala i el bulevard comercial de Finestrat
27/07/2021

L’Ajuntament de Finestrat continuarà donant suport a la promoció de persones amb discapacitat intel·lectual que atenen des de l’Associació Doble Amor. Així es va fer efectiu aquest matí amb la signatura del conveni de col·laboració entre l’alcalde de Finestrat, Juanfran Pérez Llorca i el president del Doble Amor, Casimiro Vila. En el moment de la signatura també va ser present la gerent de l’associació, Mª Isabel Mariana, el membre de la Junta Directiva, José Manuel López i la regidora de Benestar Social, María Llorca.

Tal com estableix el document, amb aquesta col·laboració des de l’Ajuntament aportaran 3.000€ per a donar suport a l’organització de tallers ocupacionals i activitats d’inserció laboral per als usuaris d’aquest Centre, persones amb discapacitat intel·lectual de la Marina Baixa.

Al final de la signatura l’alcalde va explicar que “comencem la setmana amb el nostre suport al Centre Doble Amor, situat a Benidorm encara que dona servei a persones discapacitades de la Marina Baixa. Enguany l’Ajuntament fa una aportació de 3.000€. És una col·laboració important perquè mai havíem fet una aportació d’aquestes característiques a una associació de fora de Finestrat. No obstant això, ens quedem amb la gestió que fan a la comarca i, sobretot, l’enorme esforç que fan per a trobar un futur laboral per a les persones amb alguna discapacitat”. En el moment actual i donades les dificultats de l’actual crisi socioeconòmica que ha portat la pandèmia necessiten un suport més explícit de l’administració pública, tal com va indicar el primer edil. “Des de Finestrat ja els hem traslladat que seguirem avant amb aquest conveni econòmic i també ens hem compromés a aportar-los material quan no tinguen possibilitat de cobrir-ho des del seu propi pressupost”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE ACÍ

El Centre Ocupacional Doble Amor és un centre especialitzat en l’atenció i formació de Persones amb Discapacitat Intel·lectual que porta en funcionament des de fa més de 40 anys. Des de les seues instal·lacions es preocupen que els usuaris gaudisquen de tots els seus drets a l’educació, rehabilitació i desenvolupament de les seues capacitats facilitant la seua màxima integració social i proporcionant una formació especialitzada integral amb la finalitat de potenciar l’autonomia d’aquest col·lectiu per a la seua inserció en l’activitat laboral. En l’actualitat atenen a prop de 48 persones. A més del centre, el Doble Amor gestiona una bugaderia industrial en la qual treballen 42 persones amb discapacitat. No obstant això, hui dia tal com van informar des de la gerència, 14 d’aquests usuaris segueixen en ERTO des de març de l’any passat a causa del tancament de molts hotels als quals donaven servei.

(GABINET PREMSA. 26.7.2021)