Finestrat promou la creativitat artística en el públic infantil amb el Concurs “Pinta una poesia”

Finestrat suspén les activitats municipals previstes per a juny com la multitudinària Nit de Sant Joan
05/05/2020
Acolliment molt positiu a les activitats programades des de Finestrat per a fer més suportable el confinament
07/05/2020

Des de Finestrat continuen promovent la creativitat artística dels més xicotets amb el Concurs Infantil de Dibuix i Pintura titulat “Pinta una poesia”.  Només queden 10 dies de termini per a presentar les creacions a aquest certamen que organitza el Club de Lectura “La Finestra Màgica” i l’escola “Puig Campana Art” amb el suport de la Regidoria de Cultura de Finestrat.

Com va explicar el regidor de Cultura, Héctor Baldó, “la proposta consisteix a compartir un temps de lectura i creativitat amb els més xicotets de la casa. Per a això, els llegirem el poema de Gloria Almendáriz  titulat PRIMAVERA i, a continuació, els convidarem a fer un dibuix o una pintura amb el que els inspire els seus versos. D’aquesta manera, a més de passar una estona molt agradable en família, lluny de les pantalles, estem promovent la introducció a la poesia i la creació artística”.

Per a participar poden donar M’agrada a la pàgina de Facebook “La Finestra Màgica”. Pujar una història o fer una publicació amb el dibuix etiquetant aquesta pàgina o bé  enviar les creacions per missatge privat a la pàgina de Facebook de “La Finestra Màgica”.

Des que es va convocar el certamen l’organització ha rebut una vintena de dibuixos. “No obstant això, va indicar l’edil de Cultura, convidem a tots els xiquets i xiquetes amb edats entre els 3 i els 11 anys a descobrir la poesia i la primavera a través d’aquesta iniciativa tan original que vull agrair tant al Club de Lectura “La Finestra Màgica” com a l’”Escola Puig Campana Art de Finestrat”.

El termini per a participar finalitza el pròxim 15 de maig i, el dia 28, es donarà a conéixer als 3 guanyadors que rebran, com a premi, jocs educatius adaptats a la seua edat.