Finestrat promou la construcció d’un complex esportiu de tennis i pàdel en l’antic Pitch & Putt de Golf Sierra Cortina

El pilotari de Finestrat, Santi Ortuño, juga aquest dissabte la final de Lliga CaixaBank d’escala i corda
08/04/2022
La Cala de Finestrat estrena passeig aquesta Setmana Santa
08/04/2022

Dotar a Finestrat de noves instal·lacions esportives i fer-ho en la zona de les urbanitzacions, a mig camí entre la Cala i el centre històric. Es tracta del projecte per a construir un centre esportiu de tennis i de pàdel en l’antiga parcel·la que ocupava el Pitch & Putt de Sierra Cortina. Seria en una parcel·la dotacional d’uns 14.000 m² de superfície, situada en el Pla Parcial Sector 2, en l’àrea del Parc temàtic (carrer Atenes). Per a portar-ho avant en el recent ple va quedar aprovada la declaració d’interés públic per part de l’Ajuntament i també admetre a tràmit la sol·licitud formulada per la mercantil Tennis i Padel Finestrat S.L per a construir un centre esportiu compost per 9 pistes de pàdel i 4 pistes de tennis en la parcel·la citada i explotar-ho en règim de concessió administrativa amb concurrència pública. Segons els estudis previs, la inversió total per part de l’empresa que resulte adjudicatària pot ascendir a més d’1 milió €.

En paraules de l’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, “des de l’Ajuntament de Finestrat sempre intentem posar en valor tots els sòls dotacionals per a l’ús i gaudi de la població. En aquest cas hem aprovat iniciar els tràmits per a portar avant el projecte d’un complex esportiu de tennis i pàdel en allò que era l’antic Pitch & Putt de Golf de Sierra Cortina. I ho fem així perquè, ara mateix a Finestrat sí que tenim instal·lacions de golf però no tenim de tennis”.

L’alcalde va informar que es va admetre a tràmit la proposta portada a ple i ara començaran a treballar en la redacció del projecte i dels plecs per a traure’l a licitació, de manera que tota empresa interessada a portar-ho avant es puga presentar. “De moment, ja hi ha hagut una petició de sol·licitud. I espere que en els pròxims 2 mesos tinguem el projecte redactat i es puga traure a licitació. Per part nostra, es tracta de crear nous espais per a fomentar l’esport i l’oci en totes les franges d’edat. També és una nova manera de generar llocs de treball. I ho fem en una ubicació idònia, a mig camí entre la Cala i el centre històric i en una zona d’expansió de desenvolupament urbà. Per tant, jo crec serà molt positiu comptar ací amb una escola de tennis per a diversificar l’oferta esportiva i també per a posar en valor tota aquesta àrea residencial”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE, JUANFRAN PÉREZ LLORCA, ACÍ

(GABINET PREMSA.07.4.2022)