Finestrat presenta el llibre de les seues tradicionals festes patronals que se celebren del 22 al 25 d’agost

Finestrat celebra aquest cap de setmana l’antesala de les seues festes patronals amb les partides de pilota i el multitudinari concurs de paelles
14/08/2019
Próxima Junta de Gobierno abierta a la asistencia ciudadana: martes 20 agosto, 9:00 horas
19/08/2019

Finestrat ja té en el carrer el Llibre de les seues Festes Patronals que se celebren del 22 al 25 d’agost en honor a Sant Bertomeu i el Santíssim Crist del Remei. Per a presentar aquest llibre els membres de la Comissió de Festes 2019 (Barraca El Potr) van estar acompanyats pel regidor de Festes, Héctor Baldó, la regidor del RON Donna Rebecca Plummer i el regidor d’Obres, José Vicente Lloret. En paraules de l’edil, “El dia de hui marca el compte arrere per a l’arribada dels dies grans de Finestrat que enguany seran del 22 al 25 d’agost. Hem volgut acompanyar i abrigar els festers en les tasques de repartiment dels llibres de festes per les vivendes dels veïns de la localitat”.

L’edició d’aquest llibre s’ha dut a terme gràcies a la col·laboració de prop de 300 empreses locals i de tota la comarca. El llibre inclou el programa d’actes en valencià, castellà i anglés, fotografies que il·lustren els actes realitzats pels festers enguany i imatges de les 40 barraques participants.
Les pàgines del llibre inclouen, com és costum, els Gojos als patrons, el Crist del Remei i Sant Bertomeu. També es pot llegir una entrevista al primer policia de Finestrat, Ramón “el municipal”, a més d’informació sobre l’excavació realitzada en les criptes de l’església parroquial de Sant Bertomeu.

Segons va explicar el regidor “aquest llibre és un dels símbols de tot l’esforç que hi ha invertit la Comissió de Festes en els últims 12 mesos per a organitzar les Festes. Ací estan les imatges dels diversos actes que han celebrat i també figuren les empreses que han contribuït a la confecció del programa d’actes. Per davant queden uns dies de repartiment en què abrigarem a la Comi per a arribar a tots els veïns i empreses”.
A més del llibre de Festes amb el programa d’actes, l’Ajuntament de Finestrat ha editat un fullet de mà amb tots els horaris i llocs de les activitats en tres idiomes: castellà, valencià i anglés.

(GABINET DE PREMSA. 14.08.2019)