Finestrat present en el Smart City Expo World Congress amb el seu projecte “Muntanya intel·ligent Puig Campana”

Membres de l’Associació “Cooperación África” van compartir la seua experiència de cooperació sanitària a Togo en la Setmana de la Salut de Finestrat
25/11/2019
L’alcalde denúncia els retalls en matèria de sanitat a Finestrat en quedar-se sense el servei de pediatria que es va posar fa menys d’un mes
25/11/2019

El projecte del “Puig Campana, muntanya intel·ligent” de Finestrat està present aquests dies en el Smart City Expo World Congress de Barcelona, l’esdeveniment internacional més important sobre ciutats intel·ligents i que reuneix representants municipals, institucions, centres d’investigació, empreses i emprenedors de tot el món.

En aquest marc Finestrat està present amb el seu projecte de connectivitat del Puig Campana, una fita tecnològica en la gestió d’espais naturals a nivell mundial dins de la seua estratègia com a Destinació Turística Intel·ligent. L’objectiu d’aquest projecte és dotar de connectivitat a aquesta zona muntanyosa per a augmentar la seguretat i també els serveis a visitants i ciutadania. Per a això, el consistori compta amb la col·laboració de diferents administracions com la Conselleria de medi ambient, Turisme Comunitat Valenciana, Diputació d’Alacant i Patronat de Turisme Costa Blanca, així com la implicació de diversos departaments municipals (Turisme, Urbanisme, Enginyeria, Medi Ambient i Policia Local).

Els regidors Héctor Baldó i Nati Algado, junt amb el director de l’estratègia Finestrat DTI, Miguel Ángel Català, estan presents en el Smart City Expo World Congress on van poder comprovar la informació en temps real que emetran els nodes quant a meteorologia, sensacions tèrmiques o visió 360é, entre altres funcionalitats que es donaran a conéixer en pròximes dates. Durant la visita a l’estand de l’empresa Datakorum, encarregada de desenvolupar els nodes de connectivitat, van coincidir amb una representació de Telefónica, companyia que també participa en aquest projecte oferint la connectivitat a través de la seua cobertura NB (Narrow Band).

GABINET DE PREMSA: 21-11-2019