Finestrat potència la formació en idiomes amb classes d’anglés per a xiquets i adults per a obtindre el títol oficial PEARSON

El temporal deixa 50 litres durant aquesta matinada a Finestrat
16/09/2019
Finestrat ja té Comissió per a organitzar les Festes Patronals 2020
16/09/2019

Des de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Finestrat aposten de manera important per la formació en idiomes el qual ha motivat la incorporació de més classes d’anglés a l’oferta de classes per al curs 2019-2020. A més de les classes d’anglés per a adults que s’imparteixen al nucli històric i a la Cala, la Regidoria ha posat en marxa classes d’anglés per a xiquets, a partir dels 6 anys, i adults dirigides a obtindre la titulació oficial Pearson.

En paraules de la regidora d’Educació, Mª Dolores Viudes, “com sabeu, aquest passat dilluns, dia 9, obrim termini d’inscripció per a les classes municipals d’anglés, valencià i espanyol per a residents d’altres nacionalitats. Hui vos anuncie que hem anat un poc més enllà i ampliem aquesta proposta de cursos d’idiomes amb la novetat de les classes d’anglés per a aconseguir la titulació oficial PEARSON. I també, arreplegant les inquietuds de la ciutadania, impartirem classes d’anglés per a xiquets a partir dels 6 anys d’edat seguint també el mètode PEARSON, amb un enfocament molt pràctic, dirigit a ensenyar com enfrontar-se a situacions quotidianes en anglés. Amb tot això, esperem ajudar a ampliar la formació en idiomes dels veïns de Finestrat des d’edats primerenques i donant l’opció d’aconseguir certificacions internacionals que són idònies per a trobar treball”.

Els cursos s’impartiran en el Centre Juvenil (carrer Fonteta, 36, en el nucli històric) i en dependències municipals de la Cala. Tindran una duració de 8 mesos, des d’octubre fins maig, i el preu aproximat serà 20€ mensuals (dues hores a la setmana). “En els últims anys ha anat creixent progressivament les xifres de participació en les classes municipals d’Educació, arribant a superar el centenar d’inscrits”, va indicar la regidora. “Amb aquesta novetat de cursos d’Anglés PEARSON per a xiquets i adults allò que esperem és ampliar encara més les opcions educatives amb què l’Ajuntament recolza als nostres veïns”.

L’oferta formativa de la Regidoria d’Educació de Finestrat inclou, a més dels idiomes esmentats, classes de reforç escolar dirigides a ajudar l’alumnat a repassar les seues assignatures d’Educació Primària i ESO.

Informació & Inscripcions
Per a inscriure’s les persones interessades poden acudir al Registre d’Entrada (planta baixa, Ajuntament) i a l’extensió administrativa de la Cala. També poden sol·licitar més informació telefonant al número 96 587 81 00 o enviant un adreça electrònica a alloret@finestrat.org.

GABINET DE PREMSA (16.09.19)