Finestrat porta a FITUR la seua oferta “Ho tens tot” i el projecte “Muntanya intel·ligent”

Finestrat celebra aquest diumenge la tradicional festivitat de Sant Antoni del Porquet amb la benedicció d’animals i posterior subhasta de donacions
24/01/2020
El taekwondista de Finestrat, Krom Llorca, convocat per la Federació Espanyola per a disputar l’Open de Bèlgica
24/01/2020

Finestrat està present fins a aquest diumenge, dia 26, en la Fira de Turisme més important d’Espanya, FITUR, a l’abric del Patronat de Turisme Costa Blanca amb la seua oferta turística “Ho tens tot”. Amb aquest lema la localitat presenta als visitants múltiples possibilitats com a destinació de vacances: des de l’encantador nucli històric que es pot visitar seguint la ruta “Descobreix Finestrat”, fins a la tranquil·litat de la platja de la Cala o la riquesa paisatgística de la muntanya del Puig Campana, les seues rutes de senderisme, escalada o carreres de muntanya. L’oferta turística inclou altres factors de gran atractiu per al visitant com és la seua exquisida gastronomia de mar i de muntanya, el turisme comercial amb un dels majors bulevards de la Comunitat Valenciana o el turisme esportiu amb instal·lacions com el camp “Puig Campana Golf”, en la partida l’Alfarella i el complex turístic i esportiu “Natures Suites Puig Campana” amb un Centre BTT de Bicicletes Tot Terreny en l’entorn de la Font del Molí, a les faldes del Puig Campana.

L’alcalde i titular de l’àrea de Turisme, Juan Francisco Pérez, va destacar la consolidació de Finestrat com a destinació en els últims anys perquè segons la patronal Hosbec els hotels del municipi van tancar 2019 amb un 81’9% d’ocupació, el millor percentatge de tota la Costa Blanca (sense comptar Benidorm). “Aquestes dades estan motivats per múltiples factors. No sols l’excel·lent clima i la nostra situació geogràfica que és estratègica. També són clau la qualitat dels serveis que prestem en la nostra Cala, en el nostre poble i les instal·lacions innovadores que estan obrint les seues portes a Finestrat aquests últims anys. Per descomptat, és just agrair a l’empresariat la seua aposta per Finestrat i la seua impecable gestió perquè açò permet que els turistes confien en el nostre municipi on ho tenen tot”.

Puig Campana, la 1a muntanya intel·ligent d’Espanya
Finestrat va tindre ahir el seu gran protagonisme amb la presentació del projecte “Muntanya intel·ligent” que fa del Puig Campana la 1a muntanya a tindre connectivitat amb nodes wifi i una App perquè els 20.000 visitants que reben cada any de mitja disposen de més seguretat, assistència en situacions d’emergència i informació en temps real sobre meteorologia. Aquest projecte s’emmarca en l’estratègia que segueix l’Ajuntament com a Destinació Turística Intel·ligent (DTI) i que li ha portat a la xarxa nacional DTI junt amb grans ciutats com Sevilla, Màlaga o Bilbao.
GABINET DE PREMSA (23.1.2020)