Finestrat posa en marxa un nou servei d’Escola Infantil Municipal d’Estiu per a menors de 3 anys

Finestrat llança la campaña de concienciació ciutadana per a matenir el municipi net, lliure d’excrements i orines d’animals
18/05/2018
L’alcalde de Finestrat firma un conveni de col·laboració per a recolzar la labor de l’AMPA del CEIP “Puig Campana”
22/05/2018

Des de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Finestrat informen sobre el nou servei municipal que han posat a disposició de les famílies de la localitat per a facilitar la conciliació laboral amb les vacances escolars dels seus fills/es. Es tracta de l’Escola Infantil Municipal d’Estiu dirigida als menors amb edats compreses entre els 6 mesos i els 3 anys. Aquesta escola prestarà el seu servei a les famílies durant tot el mes de juliol, en horari de 9:00 a 15:00 hores, amb el menjador inclòs. Els preus per setmana seran 35€ per a xiquets/es empadronats a Finestrat i 50€ per a no empadronats/des.

En paraules de la regidora d’Educació, Mª Dolores Viudes, “a Finestrat estem sent pioners en l’atenció a les famílies amb xiquets menors de 3 anys i aquest és un altre bon exemple d’això. Es tracta d’un servei municipal que, per primera vegada, proporcionarem al juliol a les famílies amb xiquets nascuts en els anys 2015, 2016 i 2017, és a dir, des de bebés de 6 mesos fins als 3 anys d’edat. I ho farem en atenció a les famílies que ens han sol·licitat prolongar l’activitat de l’Escola Infantil al juliol, ajustant-nos als mateixos preus de l’Escola municipal d’Estiu i amb la mateixa flexibilitat perquè podran contractar per setmanes en funció de la necessitat. D’aquesta manera, facilitem la conciliació sense elevar la despesa econòmica familiar”.

Inscripcions
Les persones interessades en aquesta Escola Infantil d’Estiu per a menors des de 6 mesos d’edat fins a 3 anys poden formalitzar ja la inscripció en el mateix Ajuntament i en l’Extensió administrativa de la Cala fins al dia 31 de maig. També poden sol·licitar més informació telefonant al número 96 587 81 00 o enviant un correu electrònic a l’adreça alloret@finestrat.org.

(GABINET DE PREMSA: 21.05.18)