Finestrat pagarà fins a 120 euros al mes als Joves que estudien en la Universitat

Finestrat incrementa les ajudes mensuals per a les famílies amb menors de 3 anys en Escoles infantils
03/10/2022
Finestrat com a exemple de Turisme Comercial en el treball en xarxa d’AfterWork La Marina
05/10/2022

L’Ajuntament de Finestrat aprova una línia d’ajudes exclusivament per a estudiants universitaris. L’objectiu: garantir algun de les despeses més importants dels nostres joves universitaris, des del manteniment alimentari, el lloguer, els llibres o el transport.

Les ajudes aniran de 30 a 120 euros al mes determinats sempre pel lloc on s’estudie:

  • 30 euros mensuals per als alumnes matriculats en les seus universitàries localitzades dins de la comarca La Marina Baixa
  • 100 euros mensuals per a tots aquells/es estudiants que cursen els seus estudis en una de la Universitats situades a la Comunitat Valenciana
  • 120 euros mensuals per a tots els/les estudiants que estiguen matriculats i assistisquen a altres universitats de fora de la Comunitat Valenciana.

En paraules de l’alcalde de Finestrat, Juanfran Pérez Llorca, “és una ordenança pionera a Finestrat i pretenem ajudar a totes les famílies amb fills universitaris. Tots els estudiants menors de 30 anys que estiguen en la universitat rebran entre 30 euros i 120 euros al mes per a les seues despeses universitàries, sense especificar si és transport, lloguer, llibres o habitatge” L’alcalde també va afegir que “és una fita per a Finestrat, que mai havíem fet, però que l’actual situació econòmica ens obliga, i és el nostre deure donar-los seguretat a les famílies amb fills universitaris”

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE, JUANFRAN PÉREZ LLORCA, ACÍ

L’Ajuntament ha consignat una partida de 40.000 euros per a fer front a aquestes ajudes.

Podran ser beneficiaris els/les alumnes que estiguen matriculats en el curs 2022/2023 en un Centre Universitari.

Hauran de complir amb els requisits exigits

  • Haver presentat la documentació els terminis establits
  • Estar empadronat a Finestrat almenys amb sis mesos d’antiguitat
  • Ser menor de 30 anys
  • No superar el llindar de RENDA estipulat en aquestes bases

Les bases d’aquesta ajudes municipals per a estudiants universitaris es podran consultar, a partir de la seua publicació en el Butlletí Oficial de la Província d’Alacant, en la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Finestrat.

Gabinet de Premsa (07/10/2022)