Finestrat organitza una jornada de neteja medioambiental a la Font del Molí per al diumenge 28 d’octubre

Finestrat acull demà la II Marató de Donació de sang i medul·la
18/10/2018
Més de 50 persones van acudir a donar sang i medul·la a la II Marató de Finestrat
22/10/2018

Des de la Regidoria de Residents d’Altres Nacionalitats (RON) han organitzat una jornada de neteja mediambiental en l’àrea recreativa de la Font del Molí per a diumenge que ve 28 d’octubre. Les persones interessades a participar en aquesta activitat poden apuntar-se ja en la 2a planta de l’Ajuntament (Departament RON), enviant un correu electrònic a ron@finestrat.org o telefonant al 647 370 999.

Aquesta iniciativa va tindre com a origen una trobada de l’alcalde, Juan Francisco Pérez, amb residents d’altres nacionalitats, conegut com a “Rom Meeting”, en el qual diversos veïns li van agrair el compromís de l’Ajuntament amb el medi ambient. “I com a compensació ens van traslladar el seu desig de contribuir, de manera voluntària, en la preservació del nostre entorn natural mitjançant la celebració d’una jornada de neteja com la qual hem organitzat per al diumenge 28 d’octubre. Serà en l’àrea recreativa de la Font del Molí, punt de partida per a milers de senderistes, corredors i escaladors que gaudixen de l’entorn de la muntanya del Puig Campana, sobretot els caps de setmana”, va indicar l’edil del RON Victoria Curtis.

La jornada començarà a les 9:30 hores, en la mateixa Font del Molí. I, en finalitzar, està previst un esmorzar d’agraïment a tots els voluntaris per la seua participació.

GABINET DE PREMSA (19.10.18)