Finestrat organitza un Taller d’Alimentació Saludable per a la 3a edat

L’Ajuntament de Finestrat incorpora l’aplicació de missatgeria “WhatsApp” per a enviar informació municipal al telèfon mòbil
19/09/2018
El ciclo “Cultura a la fresca en las urbanizaciones” llega a Golf Bahía este domingo con la magia de Mag Malastruk
20/09/2018

Des de la Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Finestrat informen que, un any més i després de l’excel·lent acolliment de la 1a edició, han organitzat el “Taller d’alimentació saludable” dirigit a les persones majors de la localitat. Aquest taller està subvencionat des de la Diputació provincial d’Alacant i s’impartirà al nucli històric proper dilluns, 24 de setembre, a la  Llar del Pensionista, a les 18.00 hores i, també en pròximes dates a la Cala, per a facilitar la participació de totes les persones interessades.

El Taller d’Alimentació saludable per a la 3a edat està orientat a assessorar els majors en hàbits alimentaris amb una dieta equilibrada que evite el sobrepés, la desnutrició i la deshidratació. En paraules de la regidora de Benestar Social, María Llorca, “en molts casos el nivell de sedentarisme en els nostres majors és molt acusat, així com l’elaboració de menjars poc equilibrats que els poden provocar problemes de salut. Per això, tornem a celebrar aquest taller en el qual els ensenyaran a incorporar a la seua dieta diària determinats aliments que els aporten més vitamines, ferro i calci. Tot això amb la finalitat de previndre malalties des d’una alimentació saludable”.

Aquest taller se celebrarà dilluns que ve, 24 de setembre, a la Llar del Pensionista, en horari de 18.00 a 20.00 hores; i es repetirà en pròximes dates a la Cala, concretament al Centre Multiusos, en horari de 17.00 a 19.00 hores.

La regidora de Benestar Social, María Llorca, va  agrair a la Diputació d’Alacant l’aportació realitzada “per a oferir una vegada més unes pautes d’alimentació que són essencials per a la salut dels nostres majors”.

(GABINETE PRENSA.20.9.2018)