Finestrat organitza una jornada per a ajudar a les persones desocupades en el procés de cerca de Treball

Últim partit a casa de les Sènior del Vòlei en aquesta temporada enfront del CV Alcorcón
11/03/2022
Finestrat bonificarà un 95% la plusvàlua per herències
11/03/2022

Trobar treball o canviar de treball no és tasca fàcil. Per a aquest procés des de l’Ajuntament de Finestrat volen ajudar a les persones que estiguen en atur o que es plantegen canviar d’empresa o professió. Com actualitzar el currículum vitae, de quina manera rebre alertes amb ofertes de treball per correu electrònic o quines aplicacions mòbils poden utilitzar per a estar al dia sobre noves propostes laborals. Aquests són alguns dels continguts que abordaran els assistents amb els orientadors de LABORA (Servei Valencià d’Ocupació) en la jornada que tindrà lloc en el Viver d’Empreses de Finestrat el dimarts 22 de març.

“És una jornada orientada al fet que qualsevol persona desocupada puga conéixer les diferents alternatives que té al seu abast per a trobar treball. Antigament es tractava de presentar un bon currículum i acudir a la nostra xarxa de contactes. Hui existeixen moltes més opcions com a aplicacions mòbils, portals especialitzats de cerca d’ocupació, alertes que et permeten estar actualitzat sobre les últimes ofertes. No obstant això, també treballarem amb els assistents per a ajudar-los a renovar el seu currículum i de quina manera incorporar-li amb èxits a les plataformes digitals de cerca d’ocupació”, va indicar l’alcalde i titular d’aquest àrea, Juanfran Pérez Llorca.

La jornada serà el dimarts 22 de març, a partir de les 9.30 hores i tindrà lloc en l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local de Finestrat (Avinguda Federico García Lorca, 6, Bulevard comercial). Per a més informació, poden telefonar al 96 680 40 40.

(GABINET PRENSA11.3.2022)