Finestrat organitza una excursió en motos d’aigua per al 12 d’agost, Dia Internacional de la Joventut

Constituït el Comité que dissenyarà el Pla intern d’Igualtat per a l’Ajuntament de Finestrat
03/08/2020
Veïns de Terra Marina reclamen a Foment que reduïsca la contaminació acústica en l’AP7 al seu pas per aquesta urbanització
04/08/2020

Des de la Regidoria de Joventut de Finestrat han organitzat una excursió en motos d’aigua per al dimecres, 12 d’agost, coincidint amb el Dia Internacional de la Joventut. Aquesta activitat està dirigida a joves a partir dels 18 anys d’edat i tindrà 2 horaris a triar: de matí, a les 9.00 hores o per la vesprada, a les 20.00 hores. El preu de l’activitat és de 50€ per moto, amb l’opció de participar 1 o 2 persones per moto.

En paraules de la regidora de Joventut, Nati Algado, “després de penjar el cartell de complet en l’excursió en caiac sota la lluna i en el barranc aquàtic que vam celebrar ahir en el Gorgo de l’Escala, proposem ara una excursió en motos d’aigua pel nostre litoral més pròxim. A més, ho hem organitzat per a un dia molt assenyalat en el nostre calendari que és el 12 d’agost, Dia Internacional de la Joventut. Així que esperem que s’animen molts joves a aprofitar aquesta nova oportunitat d’oci estival que els proposem des de Joventut”.

Inscripcions

Per a les persones interessades poden fer ja la seua reserva al WhatsApp de Joventut 606 936 432, enviant un correu a joventut@finestrat.org o al Centre Juvenil Finestrat (carrer Fonteta, 36).