Finestrat organitza un viatge a Portugal del 29 de setembre al 4 d’octubre

Recepció al Club Taekwondo Finestrat pel seu recent títol com a Millor Club de Parataekwondo d’Espanya
25/07/2019
Segueixen els Sensacions d’Estiu de Finestrat amb l’espectacle musical de “Pim, pam, plum” i el concert de la Rondalla
25/07/2019

Des del Club de Pensionistes i Jubilats de Finestrat, en col·laboració amb la Regidoria de Benestar Social, han organitzat un viatge a Portugal que se celebrarà del 29 de setembre al 4 d’octubre. El termini d’inscripció ja està obert i es pot formalitzar en la 1a planta del consistori fins al dia 20 d’agost.

El programa del viatge inclou la visita a la capital, Lisboa, a més d’altres punts d’interés com Fàtima, Cascai, Estoril i Nazaré. Altres localitats que també s’inclouen en l’itinerari turístic són Óbidos, Sintra, Batalha i Alcobaça.

L’edil d’aquesta Regidoria, María Llorca, va rebre ahir el president del Club, Vicente Martínez, per a presentar aquesta iniciativa lúdica i cultural. “Pensem que el viatge serà molt ben acollit pels nostres veïns per l’interés monumental i paisatgístic que té Portugal. Tant de bo gaudim tots junts d’aquesta nova experiència perquè ens precedeixen viatges com el de Cantàbria que va ser tot un èxit. Així que des d’ací animar a tots els meus veïns a apuntar-se perquè el termini d’inscripció finalitza el 20 d’agost”.

El preu del viatge és de 420€, amb suplement de 110€ en habitació individual. Inclou el desplaçament en autobús i l’allotjament en hotel de 4 estrelles de Fàtima.

GABINET DE PREMSA (24.07.19)