Finestrat organitza un curs titulat “Actívate y Vende” per a ajudar comerciants i empresariat a renovar la seua estratègia de venda per a millorar resultats

Pròxima Junta de Govern oberta a l’assistència ciutadana: dijous 10 d’octubre, 9:30h
07/10/2019
Finestrat millorarà l’atenció sanitària incorporant un metge més al consultori del nucli històric
08/10/2019

Des de la Regidoria d’Empresa de l’Ajuntament de Finestrat han organitzat un curs titulat “Actívate y Vende” amb l’objectiu d’ajudar al xicotet i mitjà comerç a desenvolupar una estratègia renovada de vendes per a obtindre millors resultats en els seus negocis. Aquest curs durarà 4 jornades i s’impartirà els dies 22, 24, 28 i 29 d’octubre, en horari de 14:30 a 16:30 hores en el Viver d’Empreses (Av. Federico García Lorca, 6, Bulevard Comercial). Aquesta formació és gratuïta gràcies al suport de la Diputació d’Alacant. I per a participar és necessari inscriure’s prèviament en el Viver d’Empreses, telefonant al 96 680 4040 o enviat un correu a empleo@finestrat.org

En paraules de la regidora d’Empresa, Donna Rebecca Plummer “hem organitzat aquesta formació per a ajudar a les empreses locals a millorar la rendibilitat dels seus negocis amb estratègies noves de venda, donar-los a conéixer l’embut de vendes i també aprendran a reconéixer creences limitades sobre la venda. Per això, des d’ací vull fer una crida a la participació de tots els comerciants i empresariat local que tinga interés a incorporar noves pautes de venda relacionades amb el neuromarketing perquè aprofiten aquesta oportunitat que els brindem, de manera gratuïta, des de Finestrat”.

El curs s’impartirà els dies 22 (dimarts), 24 (dijous), 28 (dilluns) i 29 (dimarts). Seran 8 hores d’aprenentatge dinàmic en què els participants adquiriran tècniques de neuromarketing i comunicació aplicades a la venda i, sobretot, on els assistents podran millorar l’aspecte comercial.
La metodologia del curs està encaminada a entendre que el paradigma de la venda ha canviat en els últims anys i servirà per a aprendre a reenfocar, renovar la motivació, dotar de seguretat per a véncer objeccions, a més d’accedir als últims coneixements científics sobre el que decanta a les persones a l’acte de comprar.
El curs serà impartit per Vigela Lloret, Economista i MBA, a més d’Experta en Intel·ligència Emocional i Coach Professional i Especialista en habilitats per a la Venda i la Comunicació.

(GABINET DE PREMSA. 7.10.2019)