Finestrat organitza un curs pràctic d’Anglés comercial per a fer costat als veïns en situació de desocupació

La Regidoria de Joventut de Finestrat organitza un curs d’iniciació a l’escalada per a aquest diumenge 18 d’abril
12/04/2021
Demà comença el termini de matrícula per als menors de 3 anys de l’Escola Infantil Municipal de Finestrat
13/04/2021

Conscients de la importància de saber anglés per a aconseguir un lloc de treball des de l’Ajuntament han organitzat un curs pràctic d’Anglés específic del sector comercial per a veïns de Finestrat en situació de desocupació. La formació se celebrarà des del 30 d’abril al 27 de maig, en horari de 10.00 a 12.00 hores, en el Viver d’Empreses. La inscripció és gratuïta, gràcies al suport de la Diputació d’Alacant, i es pot formalitzar ja telefonant al 96 680 40 40.

En paraules de la regidora de Formació i d’Empresa, Donna Rebecca Plummer, “com sabeu, a Finestrat continuen obrint superfícies comercials i parlar anglés és un dels requisits que demanen en tots els processos de selecció. Per això, des de l’Ajuntament continuem fent costat als nostres veïns en el procés de cerca d’ocupació amb aquest curs d’anglés, enfocat de manera molt pràctica a defensar-se en el sector comercial”.

Els assistents aprendran a expressar-se en anglés en situacions quotidianes com pot ser a l’hora de rebre al client, descriure el producte, com fer ofertes i suggeriments i també el vocabulari més habitual de comerços de roba, mobles, electrodomèstics, etc., entre altres continguts. L’edil de Formació va posar l’accent en l’organització d’aquest curs abans de la temporada estival “per a obrir-los més portes en els processos de selecció que es realitzen de cara a l’estiu” i també en l’horari de matins “perquè estem pensant en el perfil de persones desocupades que necessiten ampliar la seua formació per a completar currículum i accedir a un lloc de treball”.

Informació i inscripcions

El termini d’inscripció ja està obert i es pot formalitzar telefonant al Viver d’Empreses de la localitat: 96 680 40 40. Les places són limitades i s’assignaran per ordre d’inscripció i de manera preferent als veïns empadronats a Finestrat i en situació de desocupació. En cas d’haver-hi disponibilitat de places, podran participar les persones inscrites d’altres localitats.

Aquesta formació compta amb el suport de la Diputació Provincial d’Alacant.

 

(GABINET DE PREMSA: 13.04.2020)