Finestrat organitza un curs per a obtindre el C2 de valencià de la Junta Qualificadora

Últimes places per a participar en el taller “Finestrat Collage Club” que se celebra aquest dissabte a la Plaça de la Unió Europea de Finestrat
22/09/2021
Finestrat se prepara para celebrar el Nou d’Octubre con el reconocimiento a Xavier Llinares y Maribel Rabasa
23/09/2021

Després de l’èxit de convocatòria del curs del nivell C1 de valencià les Regidories de Joventut i d’Educació de l’Ajuntament de Finestrat aniran de la mà per a organitzar el nivell següent, el C2, per a preparar els exàmens de la Junta Qualificadora de Coneixements del Valencià (JQCV).

Aquesta formació tindrà lloc de manera presencial en el Centre Juvenil Finestrat els dies 8, 16, 23, 30 d’octubre i 5 de novembre. Les classes dels divendres seran a la vesprada, en horari de 16.30 a 20.30 hores i els dissabtes al matí de 9.30 a 13.30 hores. A més, hi haurà 15 hores de formació en línia. Les places són limitades, el termini d’inscripció ja està obert i el preu del curs complet és 20€.

En paraules de la regidora de Joventut, Nati Algado “es tracta d’un curs intensiu i preparatori per a superar les proves del nivell C2 de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià, el que antigament déiem superior. Recentment ha finalitzat el curs que programats entre les 2 regidories per a superar el C1. En el qual de seguida pengem el cartell de complet perquè hi ha una demanda important d’aquesta mena de formació per a obtindre la titulació oficial que suma punts en tots els processos i convocatòries públiques d’ocupació. Així que seguim avant i organitzem el nivell C2 per a aquelles persones que hagen superat el C1 i vulguen seguir avant amb el seu perfeccionament del valencià”.

Per a més informació i inscripcions poden dirigir-se al Centre Juvenil Finestrat, situat en el carrer Fonteta, 36. També podeu contactar per correu electrònic a l’adreça joventut@finestrat.org o en el WhatsApp 606 936 432.

(GABINET DE PREMSA.23.09.2021)