Finestrat organitza un curs d’Inglés Comercial per a ampliar oportunitats laborals de cara a la temporada d’estiu

Cultura i Joventut de Finestrat organitzen una visita al MARQ per a conéixer l’exposició internacional dels Guerrers de Xi’an
19/04/2023
La Cala de Finestrat es prepara per a celebrar la Fira d’Abril
25/04/2023

Conscients de la importància de saber anglés per a aconseguir un lloc de treball des de l’Ajuntament han organitzat un curs pràctic d’Inglés específic del sector comercial. La formació se celebrarà des del 4 al 29 de maig, en horari de 9.30 a 13.30 hores, en el Viver d’Empreses (Av. Federico García Lorca, 6, Bulevard comercial). La inscripció és gratuïta, gràcies al suport de la Diputació d’Alacant, i es pot formalitzar ja telefonant al 96 680 40 40.

En paraules de la regidora de Formació, Donna Rebecca Plummer, “com sabeu, parlar anglés és un dels requisits que demanen en tots els processos de selecció. Per això, des de l’Ajuntament continuem fent costat als nostres veïns en el procés de cerca d’ocupació amb aquest curs d’anglés, enfocat de manera molt pràctica a defensar-se en el sector comercial”.

Els assistents aprendran a expressar-se en anglés en situacions quotidianes com pot ser a l’hora de rebre al client, descriure el producte, com fer ofertes i suggeriments i també el vocabulari més habitual de comerços de roba, mobles, electrodomèstics,etc., entre altres continguts. L’edil de Formació va posar l’accent en l’organització d’aquest curs abans de la temporada estival “per a obrir-los més portes en els processos de selecció que es realitzen de cara a l’estiu”.

Informació i Inscripcions

El termini d’inscripció ja està obert i es pot formalitzar telefonant al Viver d’Empreses de la localitat: 96 680 40 40. Les places són limitades i s’assignaran per ordre d’inscripció i de manera preferent als veïns de Finestrat. En cas d’haver-hi disponibilitat de places, podran participar les persones inscrites d’altres localitats. Aquesta formació està subvencionada per la Diputació provincial d’Alacant.