Finestrat organitza un curs de manteniment de piscines d’ús públic

Finestrat llança la seua Escola d’Estiu que cobrirà tota la franja d’edat des de bebés fins a xiquets/es de 12 anys
18/05/2022
Recital de grans solistes del Centre Musical Puig Campana Finestrat
19/05/2022

LES JORNADES SÓN GRATUÏTES I S’IMPARTIRAN ELS DIES 26, 31 DE MAIG I 2 DE JUNY EN EL VIVER D’EMPRESES

Arriba l’estiu i la temporada de piscines es posa en marxa. Per a garantir el seu funcionament, seguint tots els criteris higienicosanitaris que marca la legislació, l’Ajuntament de Finestrat ha organitzat unes jornades formatives gratuïtes. Estan dirigides especialment a completar la formació d’aquelles persones que es dediquen al manteniment de piscines d’ús públic. I seran gratuïtes, els dies 26, 27 i 31 de maig, en horari de vesprades, de 16.00 a 19.30 hores, a l’aula del Viver d’Empreses de Finestrat, situat en l’Avinguda Federico García Lorca, 6 (Bulevard comercial).

“Des de la Regidoria de Formació i a través de la nostra Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local hem detectat, un any més, la necessitat d’organitzar aquestes jornades per a facilitar l’actualització de coneixements i titulació d’aquelles persones que es dediquen professionalment a la neteja i manteniment de piscines. Al mateix temps, és una formació a la qual també anime a participar a aquelles persones que estan en situació de desocupació perquè poden completar el seu currículum i preparació a l’hora d’optar a més eixides laborals. Des de Finestrat tenim un compromís molt ferm i molt seriós amb la formació i la inserció laboral. I aquest curs, de cara a l’estiu, és una altra mostra d’això”, va assenyalar la regidora, Donna R. Plummer.

Entre els continguts abordaran el tractament de l’aigua, les mesures de precaució en el maneig de productes químics, els plans de neteja i manteniment de piscines, la prevenció de la legionel·losi, control de la qualitat de l’aigua i de l’aire i vigilància sanitària, entre altres conceptes.

La inscripció està oberta i es pot formalitzar telefonant al Viver d’Empreses en el núm. 96 680 4040.

(GABINET PREMSA.18.5.2022)