Finestrat organitza un curs de gestió bàsica de magatzem per a donar més oportunitats de treball a la població local

La Cala de Finestrat va acollir l’eixida de la Setmana Ciclista Valenciana CV Fèmines amb més de 100 ciclistes de tot el món
10/05/2021
Minut de silenci a Finestrat per l’última víctima de violència masclista
11/05/2021

Des de l’Ajuntament de Finestrat continuen apostant per la formació per a donar més oportunitats de treball als veïns de la localitat en situació de desocupació. La següent acció formativa que han organitzat és un Curs de Gestió bàsica de Magatzem que s’impartirà del 3 al 9 de juny, en horari de 16.00 a 20.00 hores en les instal·lacions del Viver d’Empreses de Finestrat (Av. Federico García Lorca, 6, Bulevard comercial). La inscripció és gratuïta gràcies al suport de la Diputació d’Alacant i es pot formalitzar en el mateix Viver o telefonant al 96 680 40 40.

L’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, es va reunir amb la regidora d’Empresa i Formació, Donna Rebecca Plummer, per a ultimar tots els detall d’esta acció formativa que subvenciona la institució provincial.


POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE LA REGIDORA ACÍ
El curs està dirigit a persones empadronades a Finestrat i en situació de desocupació que desitgen iniciar-se en el procés de la logística bàsica d’emmagatzematge, a més de voler formar-se en la gestió i control d’un magatzem de productes complint amb la legislació vigent en seguretat i higiene en el treball.
Durant la formació aprendran a realitzar operacions bàsiques de magatzem, recepció, preparació i expedició de càrregues i descàrregues. També treballaran l’estructura i tipus de magatzem, operacions de magatzematge, treball en equip, sistemes d’identificació, localització i seguiment de mercaderies; preparació de comandes; embalatge de mercaderies i seguretat i prevenció en el treball.
El mètode de treball serà molt pràctic i participatiu. Inclou una breu introducció teòrica, exemples i casos pràctics que permetran la iniciació en els continguts, i una atenció individualitzada per part del formador al llarg de les pràctiques adequant els exercicis a cada alumne.
(GABINET DE PREMSA.10.5.2021)