Finestrat organitza un curs de formació per a preparar els exàmens del nivell C1 de valencià de la Junta Qualificadora

Segueix la ronda de contactes de l’alcalde amb les empreses de Finestrat
28/04/2021
La Regidoria de Joventut de Finestrat organitza una nova ESCAPE ROOM ambientat en Harry Potter
29/04/2021

Des de la Regidoria de Joventut i la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Finestrat han organitzat de manera conjunta un curs de formació per a ajudar a preparar els exàmens del nivell C1 de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià (JQCV).

En paraules de la regidora de Joventut, Nati Algado, “som conscients de la importància d’obtindre la titulació del C1 de valencià per a presentar-se a les convocatòries públiques d’ocupació. I, amb la mirada posada en la celebració de la pròxima prova de certificació de la Junta que serà al juny hem considerat fonamental organitzar aquest curs. Hi ha tal demanda que moltes persones no han aconseguit plaça per a juny i podran presentar-se a una prova extraordinària convocada al setembre. Per tant, volem llançar aquesta formació per a fer costat als qui han aconseguit plaça per sorteig per a la convocatòria de juny i també per als que es vagen a presentar al setembre. En definitiva, es tracta de reforçar la preparació d’aquestes proves per a totes les persones interessades a aconseguir la titulació del C1 de valencià”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE LA REGIDORA, NATI ALGADO, ACÍ

El curs se celebrarà en modalitat presencial els dies 8, 15, 22 i 29 de maig i 5 de juny, en horari de 9.00 a 13.00 hores en el Centre Juvenil Finestrat i, de manera en línia, durant 15 hores de formació. Les places són limitades, el termini d’inscripció ja està obert i el preu és 70€.

Per a més informació i inscripcions poden dirigir-se al Centre Juvenil Finestrat, situat en el carrer Fonteta, 36. També podeu contactar per correu electrònic en l’adreça joventut@finestrat.org o en el WhatsApp 606 936 432