Finestrat organitza un curs de “Animació turística en hostaleria” del 20 al 24 de maig

Les juvenils del Club Voleibol Finestrat es juguen aquest cap de setmana la final autonòmica a Petrer
06/05/2019
Finestrat celebra aquest cap de setmana la Fira d’Abril amb actuacions de flamenc i ruta de tapes
06/05/2019

Des de la Regidoria d’Ocupació i Formació de Finestrat han organitzat una nova acció formativa dirigida a facilitar la inserció laboral de les persones que busquen treball en el sector de l’hostaleria. Es tracta del curs de “Animació turística en hostaleria” que respon a la creixent demanda d’animadors turístics en el sector hoteler de la comarca.   Aquesta formació està impulsada des de l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local (AEDL), se celebrarà en el Viver d’Empreses, del 20 al 24 de maig, en horari de 16:00 a 20:00 hores. L’objectiu que es persegueix és formar els participants en el lloc d’animador en allotjaments turístics, tant en l’àmbit de l’animació diürna com a nocturna, amb la finalitat d’augmentar las possibilitats d’ocupació en la temporada estival el començament de la qual és imminent.

L’alcalde i titular de les àrees d’Ocupació i Formació, Juan Francisco Pérez, va indicar que “ja està obert el termini per a inscriure’s a aquesta formació que és gratuïta per a veïns empadronats en la localitat.  És una demanda que ens han fet arribar els hotels de Finestrat i també d’altres municipis de la comarca.  Destacar que els participants podran fer pràctiques en hotels de la Cala, Alone i Tropic. Per tant, estem convençuts que és un curs amb alta possibilitat d’inserció laboral per als participants. Així que anime que s’apunten els veïns de Finestrat i aprofiten aquesta formació per a aconseguir un lloc de treball”. 

 Aquest curs, subvencionat des de la Diputació d’Alacant, és gratuït per als veïns/empadronats a Finestrat. En finalitzar, a més de rebre un diploma, tindran l’opció de realitzar pràctiques no remunerades en els hotels Alone i Tropic Relax de la Cala de Finestrat “de manera que podran aplicar els coneixements adquirits durant el curs en un entorn real de treball”.